VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Výroba. - dřevěné vazníky a krovy. Práce: - tesařské.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Elektroinstalační práce Dodávka - hromosvody

Provádíme různé výškové práce za pomocí horolezecké techniky. Více informací na www stránkách.

Prodej: -okna dřevěná, plastová, střešní -garážová vrata -dveře dřevěné, plastové -interierové, vchodové -střešní doplňky a střechy -fólie COROTOP. Služby: -výplně stavebních otvorů -okna, dveře -zaměření, montáž -vlastní doprava -dřevovýroba Prodej: -prodej a pokládka podlah. Výroba: -lepené hranoly pro výrobce ...

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Truhlářství: -zakázkové trhlářské práce a montáže -kancelářský nábytek -tesařské práce -střechy -obklady dřevem -kuchyně -montáž dřevěných podlah a palubek.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - úklidové práce, úklid budov - stěhování, přeprava - zahradnické práce. Drobné stavební práce. - stavební úpravy interiérů i exteriérů budovy.

Stavba - rodinné domy Zednické práce - strojní omítky

Zámečnictví: -branky, ploty, dveře, vrata, mříže -svářečské práce, sváření v CO -prodej zámků a kování -výroba klíčů dle zámků -nouzové otvírání dveří -zakázková výroba -kovovýroba. Výroba: -cylindrické klíče-autoklíče.

Zakázková strojní výroba: -soustružnické práce -frézování -broušení.

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Ruční zakázková výroba - košíkářské zboží Kurzy - pletení z vrbového proutí

Specializuji se na výrobu interiérového i exteriérového nábytku, dřevěných schodišť, vnitřních a venkovních dveří, vrat, pergol, přístěnků i dalších truhlářských výrobků na zakázku. Používám zejména přírodní materiály - dubové, smrkové, olšové, javorové nebo jiné dřevo. Na přání vyhotovím samozřejmě i z dýhy nebo lamina.

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Bakalářská práce následně diplomová práce a jejich pravopis tak, aby byl text správně po jazykové i stylistické stránce. Kontrola pravopisu v textu bakalářské nebo diplomové práce, firemní prezentace či tvorba textu pro copywriting.