VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Podlahářství. Nabízím PVC, marmolea, koberce, vinylové podlahy, antistatické a plovoucí podlahy, stěrkové hmoty, OSB desky, včetně dodání a montáže.

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Zateplování budov Demolice Zemní práce Kompletní stavební činnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Sanace objektů. Statické zabezpečení objektů. Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -ocelové konstrukce. Rekonstrukce: -domy -hydroizolace -infuzní clony.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Instalace: - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové sledovací systémy - systémy kontroly přístupu - evakuační rozhlas - anténní systémy a rozvody - elektroinstalace - telefonní ústředny a rozvody - bezdrátové pobočkové telefonní systémy DECT - domácí a bytové telefony - vrátníky - ...

Elektroinstalační práce. Stavba: - inteligentní domy KNX, EIB, KNX, AMX.

Montáž sádrokartonu. Drobné zednické práce.

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.