Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Elektroinstalační práce. Stavba: - inteligentní domy KNX, EIB, KNX, AMX.

Montáž sádrokartonu. Drobné zednické práce.

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

SOSTŘECHY Tesařská výroba: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -střešní okna -zateplení střechy -montáž krovů -dřevostavby.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...