Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Služby: -stavební práce -sádrokartony podkroví, podhledy, příčky, předstěny, podlahy předstěny, podlahy, opravy atd. -klempířské práce: -okapy, parapety -montáž střešních oken -zednické práce: -rekonstrukce domů -bytů, opravy -hodinový manžel.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Práce: -revize elektro -elektromontáže, elektroinstalace -opravy elektro -opravy elektroinstalací -servisy elektrozařízení -montáže hromosvodů -provádíme údržbové práce, údržba objektů, elektroúdržba zařízení.

Služby: -hydroizolace a tepelné izolace plochých střech -kompletní střešní konstrukce -klempířství -natěračské práce.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Služby: -demontážní práce -silážní žlaby -panelová hnojiště -panelové plochy a cesty -velkokapacitní seníky a sklady tvořené ocelovou konstrukcí, plechovým, hliníkovým opláštěním. Nabídka: -demontované silážní žlaby a jejich části -panelové prvky -silniční panely všech rozměrů.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Služby, montáž, servis: -elektroinstalace -zabezpečovací systémy -hromosvody -požární a kamerové EZS, EPS, CCTV -telefonní rozvody -ozvučení.

Strojní svěráky - výroba přesných strojních svěráků. Vyrábíme svěráky sklopné, otočné, přesné strojní svěráky příruční pod vrtačku, pevné strojní svěráky s přestavitelnou čelistí, točnice, ustavovací kameny. Vyrábíme a dodáváme komponenty a náhradní díly pro strojní svěráky.

Kominické práce. Čistení komínů a prohlídky.

Instalatér České Budějovice - Provádím instalatérské práce, montáže rozvodů, vody a kanalizace z plastu, montáže vodoměrů a vodních filtrů, opravy a rekonstrukce vodovodních a odpadních potrubí, výměny a opravy vodovodních baterií, výměny a opravy sifonů a těsnění, čištění odpadů a odpadního potrubí v bytech, montáže a výměny umyvdel, dřezů, ...

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Projekční kancelář: -výzkum, vývoj obráběcích a jednoúčelových strojů, manipulátorů a přípravků pro průmyslovou automatizaci, strojírenství a automobilový průmysl -konstrukce přípravků pro měření a automatizaci -outsourcing -výpočty FEM, MKP.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Tesařské práce Pronájem - pojízdné lešení Montáž - pojízdné lešení Montáž - sádrokartonové konstrukce Provětrávané fasády Pokrývačské práce