Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Zámečnictví, kovovýroba: -schodišťové plošiny pro tělesně postižené občany -zábradlí -schody -ploty -pojezdová vrata, brány -různé stojany, regály -kovaný nábytek do interieru -kovaný nábytek na zahradu -kované ploty -kovaná zábradlí -kované brány -bytové doplňky. Provozovna: -Chotoviny, Jedlany 28

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeologické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla.

Truhlářská výroba: -zakázková výroba nábytku. Výroba kuchyňských linek, včetně dodání elektrospotřebičů jakýkoliv značek, vestavěných skříní, obývacích stěn, kancelářský nábytek, dětských pokojů, ale i jiných bytových doplňků.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Rekonstrukce střech, nová výstavba střechy, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž střešních oken.

Tepelné izolace: -zateplování plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem CHP. Služby: -ekologocká likvidace odpadového pěnového polystyrénu. Výroba, dodávka: -polystyrenové desky EPS 100, 150, 200 -na zakázku další tvarovkový polystyren -balicí materiál pro nábytkáře -systémová deska pro podlahové vytápění.

Služby, maloobchod, velkoobchod: -podlahářství -pokládání podlahových krytin -pokládání koberců na zakázku -broušení a renovace starých dřevěných podlah -montáž celomasivních prkenných podlah -montáž parketových vlysů. Maloobchod, prodej: -PVC -koberce -plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné -podlahový vinyl -obkladový a ...

CNC obrábění kovů na CNC strojích, přesná zakázková kovovýroba. Nabízíme přesné CNC obrábění, soustružení, vrtání, rozvrtávání a frézování dle požadavku zákazníků. Kusové i sériové cnc obrábění kovových součástek. Výroba přesných rotačních dílů od průměru 5 do 70 mm tyčového materiálu.

Truhlářská výroba: -zakázková od návrhu po realizaci -schodiště všech tvarů -interiéry, bytové doplňky -nábytek z přírodního dřeva.

Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Maloobchod, prodej: -tmely a lepidla-UZIN, Schönok, Bona, Bastik -podlahové krytiny PVC-FATRA, FORBO, TARKETT -parketové vlysy, kazetové čtverce -korky, korkové lamely -palubové podlahy, sportovní podlahy -koberce -MARMOLEUM, NORANENT, NOVILON, ALTRO, GERFLOR. Služby: -podlahářské práce -kladení všech podlahových ...

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.