Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Práce: -vodoinstalační -topenářské.

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeolocické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla. Další údaje k aktualizaci

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Služby: -dámské krejčovství -zakázkové šití oděvů -úpravy obleků.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Dřevovýroba: -dětské zahradní domky a přístřešky -dětská pískoviště -dřevěný zahradní nábytek -zahradní lavice a stoly -zahradní nábytek pro děti -skluzavky, houpačky -dekorační předměty pro zahradu.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Služby: -tesařské a stavebně truhlářské práce.

Výroba, montáž: -střechy a střešní konstrukce -klasické vázané krovy z trámů, příhradové, sponkované vazníky typu gang-nail včetně statického návrhu -tesařské konstrukce, dřevěné haly, půdní nástavby, altány -impregnace a sušení dřeva.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Služby: -strojní omítání za pomoci omítacích strojů -zateplování fasád cert.system firmy CEMIX a CAPAROL.

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -sklenářství -zasklívání.