VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Práce: -revize elektro -elektromontáže, elektroinstalace -opravy elektro -opravy elektroinstalací -servisy elektrozařízení -montáže hromosvodů -provádíme údržbové práce, údržba objektů, elektroúdržba zařízení.

Služby: -hydroizolace a tepelné izolace plochých střech -kompletní střešní konstrukce -klempířství -natěračské práce.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Kominické práce. Čistení komínů a prohlídky.

Instalatér České Budějovice - Provádím instalatérské práce, montáže rozvodů, vody a kanalizace z plastu, montáže vodoměrů a vodních filtrů, opravy a rekonstrukce vodovodních a odpadních potrubí, výměny a opravy vodovodních baterií, výměny a opravy sifonů a těsnění, čištění odpadů a odpadního potrubí v bytech, montáže a výměny umyvdel, dřezů, ...

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Práce: - stavební - kovářské - ocelové konstrukce - sanace betonových povrchů - opláštění, zateplení objektů - výškové práce - zemní práce - průmyslové objekty - montáže technologií.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace - montáž veřejného osvětlení - slabo i silnoproudé rozvody - hromosvody - kompletní dodávky - revize elektro.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -hydroizolace plochých střech.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Práce: -kompletní střešní konstrukce -výškové -klempířské -pokrývačské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.