Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Servis: -obráběcí stroje. Zámečnické práce.

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -PVC -koberce -marmolea -dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korky.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Provádíme veškeré sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, přetmelení skleníků, skleněné zábradlí a obklady kuchyní, sprchové kouty, zrcadlové stěny, akvária a terária na míru.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Demoliční a stavební činnost. Práce: -trhací-velkého i malého rozsahu -mícení porostů, příprava území -oprava, nátěry, údržba střech -stavba plotů -řezání asfaltu, betonu. Demolice: -budov -továrních komínů -betonových a železobetonových konstrukcí. Doprava: -nákladní-MULTICAR sklápěč.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Stavební projekce zaměřená na: -rekonstrukce památek -komplexní rekonstrukce vč. architektonických návrhů -projekty statického zajištění nosných konstrukcí -klenby, krovy -projekty obnovy plášťů a interiérů budov -projekty konzervace a restaurování památek -zaměření stávajících stavů -průzkumové práce a posouzení ...

Dodávka, montáž, renovace, prodej: -laminátové podlahy Quick Step -dřevěné podlahy Quick Step, Eko Wood -korkové podlahy Likor, KJZ -vinylové podlahy -PVC, linoleum, koberce -renovace parket -značkové výrobky pro podlaháře UZIN -přírodní nátěry na dřevo OSMO -přechodové profily Kügele -brusky Lägler.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Krejčovský salon: -oprava oděvů -šití šatů -šití na míru.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Služby: -sádrokartonové konstrukce (podhledy, příčky, kazetové stropy) včetně tepelných izolací, interiérové suché konstrukce.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...