VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Podlahářství. Prodej, montáž, renovace: -parkety -plovoucí podlahy, dřevěné podlahy -koberce, PVC -stavební chemie.

Výroba: -okna, dveře -stavební truhlářství.

Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.

Písmomalířské práce: -reklamní a firemní tabule -náhrobní desky-černé sklo -nápisy na urny -reklamy na fasády -pískované ornamenty do skla -ruční linkování historických vozidel.

Čalounictví: -opravy čalounického nábytku -výroba matrací -servis čalouněného nábytku pro restaurace -oprava starožitného nábytku. Prodej: -molitan.

Práce: -svařování plastických hmot -svařování nárazníků na auta.

Výroba: -truhlářská -zařízení, doplňky interiérů.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Služby: -strojní omítání za pomoci omítacích strojů -zateplování fasád cert.system firmy CEMIX a CAPAROL.

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Kompletní dodávky a montáž: -pokládání parket -plovoucí podlahy -koberce -PVC, lina -korky -OSB desky -kompletní renovace starých dřevěných podlah -stěrkové hmoty. Služby: -lajnování hřišť.