VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební firma. Montáž: -sádrokarton.

Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Čalounictví. Oprava: -čalouněný nábytek.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Autoservis: -kompletní opravy osobních i nákladních automobilů včetně dodání náhradních dílů -diagnostika -provoz pneuservisu -příprava na STK -mytí vozidel. Zemní práce.

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce stoupaček a výměna radiátorů. Služby: -montáž vodoměrů.

Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Projekce elektro: -sdělovací rozvody -EPS, EZS -měření a regulace -silnoproudé rozvody.

Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Služby: -technologické elektroinstalace a řídící systémy pro vodohospodářství.

Oprava: -plynové spotřebiče. Otevřeli jsme pro Vás kamennou pobočku naší firmy Plynoservis Kail, Jírovcova 31, České Budějovice. Výhradně se zabýváme těmito značkami - Baxi, Mora, Ferroli, Karma, Vafky, Gamat, De Dietrich, Fagor, Thermona, Berreta, KP-Brno, Gasex, Destila, katalycká kamna, olejové hořáky Bentone, Vařiče-Meva. Naší ...

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Truhlářství. Dřevovýroba. Práce: -truhlářské.

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Práce: -elektroinstalační práce -revize elektrické instalace -projekce -hromosvody.

Montáž: -zásobníky na topné plyny -LPG do automobilů -bytové a průmyslové rozvody plynu -vodovodní instalace -topenářské práce. Montáž, prodej, opravy, servis: -plynové kotle a sporáky.