VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -vyhotovení geometrických plánů -vytýčení hranic pozemků -inženýrská geodézie -vytýčení inženýrských děl* -meření jeřábových drah -meření deformací a posunů -další geodetické činnosti -polohopisné a výškopisné měření -zaměření skutečného stavu objektů ...

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Služby: -elektroinstalace -výroba rozvaděčů -projekce -revize -zabezpečovací systémy, kamerová technika.

Prodej, montáž: -vodoměry -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace -zastoupení plynových spotřebičů JUNKERS, VIESSMANN -zpracování projektové dokumentace -prodej plynospotřebičů na leasing. Provozovna: -Zborov, tel/fax:387995478.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.

Stavební firma: -stavby na klíč -bytová, občanská, průmyslová výstavba -rekonstrukce všech objektů -obklady, dlažba -sádrokarton -komunikace -půdní vestavby -přístavby.

Služby: -kominické práce -vložkování komínů -čištění komínů.

Strojírenská výroba: -obrábění, svařování -řezání laserem, vodou, plazmou, propanem -zpracování plechu -výroba průmyslových ventilátorů, svařovaných tlakových nádob, mechanických uzávěrů, podavačů a ostatních strojních součástí.

Práce: -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: -nátěry, drobné opravy -konstrukce, okapy, fasády, mosty -čištění střech a fasád tlakovou vodou -pískování konstrukcí -zajištění skal proti sesuvu pomocí sítí -pokrývačské, klempířské práce -opravy a instalace signalizačního osvětlení komínů a výškových budov -ochrana střech a fasád ...

Stavební práce: -sádrokartony -přestavba bytových jader -rodinné domky -drobné stavební práce.

Výškové práce: -nátěry a nástřiky -střechy a konstrukce -fasády -okapy, svody -konstrukce jeřábů a mostů -instalace reklam ve výškách -rekonstrukce balkonů -prořezávání stromů.

Výroba: -elektroinstalace -elektromotorů, generátorů a transformátorů -elektronek a jiných elektronických součástek

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Projekce: -topení -elektro -plyn -zdravotní instalace.

Služby: -truhlářské práce -stavební tuhlářství -nábytek -schodiště, dveře, kuchyňské linky a další -nabytkove a stavebni truhlarstvi výroba vše v oboru. 20let praxe.

Malířské a natěračské práce: -nabídky ze široké škály zahraničních, tuzemských materiálů, použití moderních technologických postupů -malby interiérů -nátěry fasád, venkovní nátěry -natěračské práce stavební -veškeré malířské úpravy interiérů dle přání zákazníka.

Montáž, revize: -elektroinstalace -elektromontáže rodinných domů a průmyslových objektů.

Práce: -sklenářství -zasklívání automobilů -broušení-fasetování skla, zrcadel.

Služby: -vysokotlaké čistění a údržba kanalizace včetně domovních přípojek -vývoz septiků a tukových lapolů -ekologická likvidace.

Prodej - hydroizolační materiál Hydroizolační prácepokládka - hydroizolační fólie