Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Služby: -navařování rotujících ocelových součástí: -navařování jeřábových kol -dopravníkových hnacích bubnů -čepů -hřídelí -disků pro zemědělství -a jiných rotujících -větší součásti dle dohody.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Čalounictví: -šití plachet -autočalounictví.

Služby: -montáže sádrokartonových a sádrovláknitých systémů -zednické práce.

Elektroinstalační práce: -kompletní elektroinstalace v bytových objektech -elektroinstalace v průmyslových a zemědělských objektech -opravy a montáže hromosvodů -montáž elektrického topení, elektrokotle, přímotopy, elektrické podlahové vytápění -návrh a realizace osvětlení interiérů a exteriérů -domácí telefony a videotelefony.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Klempířství, pokrývačství: -kompletní realizace střešních konstrukcí -klempířské, pokrývačské a tesařské práce -zhotovení krovu -položení střešní krytiny -montáže střešních oken -oplechováni.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.

Podlahové centrum. Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka: -koberce kusové i metráž -PVC podlahoviny -laminátové a dřevěné podlahy -vinylové podlahy -korkové podlahy -podlahové lišty -příslušenství ke všem prodávaným podlahám -renovace dřevěných podlah -vyrovnání podlah sam. stěrkou

Práce: -malířské -natěračské -fládrování-renovace kuchyňských linek.

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Profiizol Stavební práce: -izolace bazénů, jezírek, rybníků -izolace plochých střech -zateplování budov -montáž sádrokartonu -plovoucí podlahy.

Práce: -truhlářské. Výroba, montáž: -chaty -palubkové -dřevěné -zahradní domky -rekreační chatky -přístavby -opravy -rekonstrukce.

Revize: -elektro. Přihlašování odběru elektřiny.

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...