Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -fasádní systemy -pokládka plovoucí podlahy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby.

Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -dekorativní předměty.

Služby: -zemní práce -vrtané studny -sondy -tepelná čerpadla -podvrty -geologické průzkumy -čerpací zkoušky.

Práce: -veškerá stavební kamenická výroba -repliky kamenických prvků -pomníky - i osazení -individuální výroba kuchyňských desek a koupelnových prvků -dlažba, schody, sokly, pulty, bary -parapety -sekání a zlacení písma včetně kovových nápisů -grilovací desky. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky na urny -hrobové doplňky ...

Truhlářstvi, maloprodej. Práce: -klempířské -pokrývačské

Kompletní střešní konstrukce, dřevěné domy - střechy na klíč, opravy krovů, pokrývačské, tesařské, klempířské práce, střešní okna, nadkrovní tepelné izolace. Nabízíme roubenky, roubené stavby, dřevostavby, rodinné dřevěné domy a chaty, altány, pergoly, garážová stání…. Provádíme zateplování střech, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví. Dodávky a ...

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Truhlárna: -truhlářské práce -výroba eurooken, dveří -zakázková výroba -interiérové dveře.

Služby: -sklenářství -rámování.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské včetně technické vybavenosti sídlištních celků -zemní práce -kanalizace -vodovody -zhotovení a revitalizace rybníků -výstavba čistíren odpadních vod ČOV -výstavba chodníků, komunikací -demoliční práce.

Služby: -prodej uhlí -šití potahů na zahradní houpačky.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...

Truhlářství: -stavební -nábytkové -bytové doplňky -zakázková výroba.

Služby: -pokrývačské práce -pokládání střešních krytin všeho druhu -proškolený a smluvní partner Bramac -klempířské práce -z plechů pozink, měď, hliník, lindap -střešní konstrukce. Prodej: -veškerý materiál potřebný na střechu.

Klempířství a pokrývačství. Klempířské práce: -všechny druhy materiálů -měď, pozink, titanzinek -parapety, okapy, svody, oplechování. Pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -nové střechy -všechny druhy krytin-pokládka, výměna -difuzní fólie -laťování -osazení střešních oken.

Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Projektování, projekce: -elektro.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Dodávka, montáž: -skleníky -zimní zahrady.