Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -rekonstrukce bytových jader -obkladačské práce -zednické práce

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -dveře -postele -schodiště

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské

Prodej: -hutní materiál. Kovovýroba, opravy, renovace: -vřetena -řemenová vřetena -brusná vřetena -elektrovřetena. Služby: -přesné broušení -broušení na kulato.

Služby: -kovoobrábění -soustružení -strojní obrábění dílů -automat -CNC automaty, dlouhotočný CNC -DECO 13BASIK -automat TORNOS -frézování -MAZAK QTN 10, QT 6.

Technické revize: -tlakové nádoby -kotle třída III a IV -elektro do 1000 V, třída A, B -hromosvody -plyn.

Provádíme zednické, kamenické, bourací, úklidové práce.

Svářečská škola Svařování hliníku, nerezu Prodej svářovacích potřeb a techniky

Řemesla, služby - zednické práce - obkladačské práce

Řemesla, služby - malířské, natěračské práce

Řemesla, služby, montáž - elektroinstalační práce, elektroinstalace - hromosvody - slaboproudy

Oprava, servis, revize: - plyn - plynové kotle, ohřívače - plynovody, přípojky - průmyslové pece

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské - pořez kulatiny

Činnost: - zednictví - výstavba rodinné domy - lité podlahy - štuky

Služby: -montáž a opravy elektroinstalací -revize elektroinstalací do 1000V -montáž, revize, opravy hromosvodů -montáž a opravy domovních telefonů -montáž a opravy anténních systémů -montáž zabezpečovací techniky.

Výroba tvrdokovových vrtáků a fréz pro výrobu desek plošných spojů.

Služby, montáž: -elektroinstalace -veřejné osvětlení -technologické linky -hromosvody -bezpečnostní systémy -TV+Radio+SAT -pomoc investorům při zpracování nabídky -mechanické zabezpečení řadící páky automobilů MUL-T- LOCK a M-LOCK -měření a regulace -pískování skel. Prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla ...

Služby: -veškeré zednické práce -novostavby -rekonstrukce staveb, - půdní vestavby -hrubé stavby -zateplování fasád -minerální vata, polystyren, strojní omítka -fasády, lešení -šlechtěné omítky -zateplování -betony a lité betony -sádrokartonářské práce -strojní omítky -keramické dlažby a obklady -kompletní ...

Služby, řemeslo: -čalounictví -oprava a výroba autoplachet

Projektové práce Stavební práce

Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Klempířství a oprava karoserií Zednictví