VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -kovovýroba, montáže -soustružení na soustružnických automatech -CNC strojích -jemná mechanika -automobilový průmysl.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Elektomontážní činnost.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Stavební práce: -strojní omítky -zateplovací systémy -lité podlahy -zednické práce.

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Speciální stavební práce: -trvalé odstranění vlhkosti zdiva -podřezávání staveb -řezání a vrtání zdiva, betonu, kamene -poradenská činnost ve stavebnictví.

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Služby: -rekonstrukce koupelny -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce bytu -podlahy -návrhy interiérů.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce -rekonstrukce fasád -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových jader -instalace zahradních krbů.

Služby-řemeslo: -truhlářství -výroba tesařská.

Firma založena roku 1990. Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -rekonstrukce plochých střech Dodávka, montáž: -všechny druhy střešních krytin -střešní krytina -šindele, ploché střechy -střešní okna.

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce Prodej, dodávky a montáže: -rozvody ústředního vytápění, plynu, vody -potrubní rozvody z nerezových materiálů.

Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla, baterie -bojlery, umyvadla, vany -rozvody, toalety -připojování spotřebičů na rozvod vody.

Maloobchod, prodej, pokládka: -veškeré podlahové krytiny -linolea -parkety -korkové podlahy, plovoucí podlahy -koberce -přírodní marmoleum -renovace starých podlah.

Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.