VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Opravy a úpravy oděvů, šití z textílií i kůže. Prodej prádla a doplňků.

Služby, řemeslo: -sklenářství. Služby: -zasklívání oken a dveří -řezání zrcadel a skla -broušení a vrtání zrcadel a skla -dovozová skla a zrcadla s ornamenty -fazetování zrcadel -bezpečnostní sklo CONNEX -drobné opravy na počkání -drátosklo leštěné i barevné.

Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, šlechtěné nebo minerální omítky, zateplování budov.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Malířství a natěračství. Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád -zahraniční nástřiky.

Služby-řemeslo: -podlahářství -parketové vlysy -klasické a plovoucí podlahy -broušení a renovace všech dřevěných podlah.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.

Stavební firma: -rekonstrukce -stavební práce na klíč -fasády.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Služby-řemeslo: -klempířské práce -klempířská výroba z materiálů měď, Pozink, Hliník, Titanzinek -pokrývačské práce -krytiny BRAMAC, BETONPRES, CEMBRIT, MEINDL -střešní šindele IKO, ISOLA, VEDAK -lehké krytiny ONDULINE, GUTTA, LINDAB, GASELL -izolatérské práce -asfaltové izolace plochých střech systémy ICOPAL, ...

Služby: -jeřábnické práce.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál, písek, kamenná drť -palivo, uhlí. Služby: -zemní práce, bourací práce. Obchod pro ženy a děti: -bytový textil -látky -kočárky, hračky -kojenecké zboží. Labužník: -chlebíčky, zákusky