VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -zámečnické práce -zemní práce -svářecí práce Výroba, prodej: -tlakové hadice pro mechanizační stroje, auta, motocykly. Maloobchod, prodej: -šroubení, těsnění -pračkové hadice HYFAS.

Služby: -zakázkové krejčovství -zhotovení střihů -scelování oděvů -oprava kožených oděvů.

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeolocické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla. Další údaje k aktualizaci

Služby: -dámské krejčovství -zakázkové šití oděvů -úpravy obleků.

Dřevovýroba: -dětské zahradní domky a přístřešky -dětská pískoviště -dřevěný zahradní nábytek -zahradní lavice a stoly -zahradní nábytek pro děti -skluzavky, houpačky -dekorační předměty pro zahradu.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Služby: - zakázkové krejčovství.

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Služby: -malířské a natěračské práce.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Sklenářství. Služby: -řezání, broušení, vrtání plochého skla a zrcadel -zasklívání oken a dveří. Výroba, prodej: -akvária -terária.

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.

Realizace: -kopané i vrtané studny, čerpací zkoušky a další práce v oborech hydrogeologie (hydrogeologický posudek a průzkum) a sanační geologie. Provádíme inženýrskogeologický průzkum a geotechnický průzkum. Projektujeme vodohospodářské stavby.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.

Služby: -protipožární nástřiky a nátěry -protipožární ucpávky a stěny -nátěry elektrických kabelů -protiplísňové a ochranné nátěry.

Lokalizace zemních kabelů, montáž hromosvodů, montáž veškerých kabelových rozvodů, inteligentní elektroinstalace, ochrana před bleskem a přepětím, podlahové nebo stropní vytápění, EZS elektronické zabezpečovací systémy. Dálkové ovládání topení přes telefon, PC, veškeré GSM ovládání a sledování objektů, anténní a satelitní rozvody. Rozvody pro ...