VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -vysoušení zdiva -vysoušení, sanace vlhkého zdiva -vlhkostní průzkum -měření vlhkosti CM a DAAR metodou -magnetokineze -poradenství v oboru. Prodej: -sanační omítky RÖFIX -protiplísňový postřik Schimmel Stop -vápenné barvy SARIMAL -nopované folie DÖRKEN -kondenzační vysoušeče vzduchu -protiplísňový přípravek BIO ...

Služby: -strojírenská výroba -mechanická výroba -kovovýroba -soustružení do maximální délky 2000mm a maximálního průměru 500mm -vrtání do 50mm -frézování -sváření elektrickým obloukem i plamenem -kalení a pískování. Všechny práce jsou prováděny z vlastního materiálu nebo dodaného zákazníkem, kdy poskytujeme všechny ...

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Kovoobrábění: -obrábění dílců na klasických strojích -CNC obrábění -broušení na plocho i kulato -drobná automatická výroba -malosériová výroba -zakázková výroba -obrábění oceli, nerezu, mosazi, hliníku -obrábění do průměru 400mm a do 100kg váhy -hřídele, kola, dílce -součástky pro speciální stroje -tiskařské ...

Služby: -opravy, montáže a revize elektroinstalací a hromosvodů -revize, opravy -rodinné domy, školy, firmy -zajišťování projektů elektroinstalací, osvětlení -vnitřní i venkovní elektroinstalace -tepelná čerpadla IVT -solární technika, vytápění, ohřev vody -akumulační nádrže -regulace tepelné energie -kanadská krbová kamna a ...

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva -mikropiloty -zemní kotvy -statické zajištění objektu -sanační práce -mikrovlné vysoušení zdiva -zpevňování zemin a pláně -geotechnika -statika.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Služby-řemeslo: -truhlářství -montáž nábytku, oken, dveří, kuchyňské linky, schody, obložení -montáž interiérů, kanceláří, přepážek -práce se dřevem, laminem, dřevotřískou.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -elektroinstalační práce. Revize: -elektrické rozvody.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Strojírenská výroba: -zakázkové kovoobrábění -revolverové, dlouhotočné a CNC automaty -soustružení -frézování -broušení.

Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Služby: -tesařské práce -podlahářské práce -koberce, PVC, korky, plovoucí podlahy -broušení parket.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -podlahářské práce -pokládání parketových vlisů, podlahového korku, mozaikových, plovoucích a prkenných podlah -renovace starých podlah a schodišť. Sídlo firmy: -390 05 Tábor, Vídeňská 2774.

Služby: -výstavba vodovodů, kanalizací, vodních nádrží, revitalizací vodních toků, meliorací a čistíren odpadních vod -výstavba komunikací a chodníků včetně jejich oprav -výstavba a rekonstrukce teplovodních rozvodů -veškeré zemní práce včetně odvozu zemin,

Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054