VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zámečnictví: -zámečnické práce.

Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Služby: -kamenictví -náhrobky, pomníky -výrobky ze žuly -kamenosochařské práce -rytecké práce do kamene a kovu -restaurátorské práce -kámen.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Služby: -čištění a vložkování komínů na pevná i plynná paliva -frézování komínů -stavby komínů a jejich obnova -revize.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Přípravné práce pro stavby. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Dobývání a úprava rašeliny.

Služby: -čištění a vložkování komínů -autorizované měření emisí -revize, kolaudace s použitím komínové kamery -montáž vícevrstvých komínů -chemické čištění kotlů LTO.

Firma má oprávnění vykonávat: - revize a zkoušky plynových zařízení, zařízení pro rozvod plynů domovních a průmyslových, zařízení pro spotřebu plynu spalováním. - revize a zkoušky tlakových zařízení, revize a zkoušky těsnosti a tlak zkoušky. - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Firma poskytuje služby v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Čalounictví. Opravy a renovace: -starožitný a stylový nábytek. Výroba: -stylová křesla-repliky ušáků -čalouněný nábytek.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Služby-řemeslo: -klempíř -klempířské práce.

Služby-řemeslo: -renovace speciálních omítek -rekonstrukce historických budov.

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Služby-řemeslo: -stavební truhlářství -truhlářské práce.

Topení, voda, plyn. Práce: -instalatérské a topenářské. Služby: -montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu -tepelná čerpadla. Zajištění: -revizí, projektů.

Služby: -veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce -dodání, montáž.

Služby-řemeslo: -revize elektrických zařízení -elektroinstalační práce.

Služby-řemeslo: -pokrývačství -klempířství -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.