VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -klempířské práce -zinek, měď, hliník, pozink -kompletní střechy -práce pokrývačské a tesařské.

Služby-řemeslo: -klempířství.

Služby-řemeslo: -stavební truhlářství -zakázkové truhlářské práce -schodiště -zábradlí -nábytek.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -kompletní dodávky kotelen a výměníkových stanic -dodávky a montáž předizolovaných systémů.

Opravy, rekonstrukce a realizace: -ploché střechy -hydroizolace

Výroba: -atypická zakázková výroba -dveře -schody -dělící dřevěné příčky -podlahy -atypické solitéry -kuchyňské linky

Služby: -geodetická kancelář -vyměřování a vytyčování pozemků -vyměřování staveb -zhotovování geodetických plánů.

Veškeré malířské a natěračské práce.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - podlahářské práce Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Autočalounění Čalounické práce - čalounění dveřívýroba - čalouněný nábytek na míru Výroba - čalouněný nábytek na míru

Soustružení a frézování - dřevo Výroba - dekorativní dřevěné výrobky - svítící betlémy - svícny Výroba - dekorativní předměty ze dřeva

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod - vrata i garážová - samostatné brány Prodej, velkoobchod, maloobchod - bytové doplňky Výroba - bytové doplňky Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod - ocelové konstrukce Kompletní kovovýroba

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody

Přestavba a servis - motocykly E - shop - chemie - oleje - náhradní díly - motodoplňky Dovoz - motocykly Svařování plastů

Topenářské práce Vodoinstalační práce