Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Revize, montáž, oprava, servis: -vodo-topo-plyn, voda-topení-plyn, rozvody páry -kotelny -výměníkové stanice -tlakové nádoby.

Topenářské práce. Instalatérské práce. Plynoinstalační práce. Tesařské práce. Zednické práce. Prodejna: -instalační materiál (voda, topení, odpad).

Tesařství, dodávka, montáž: -klasické dřevěné (čep, dlab)krovy (sedlové, pultové, valby, polovalby) -kombinované s nosnou konstrukcí -střechy ne klíč nové a rekonstrukce -materiál (smrk, borovice) -krovy včetně palubky a nátěrů -stříkání penetračním nátěrem proti kůrovci a dřevokazným houbám -krytina: -pálená TONDACH, ...

Malířství. Natěračství. Zednické a bourací práce. Rekonstrukce: -rodinné domy -zateplování fasád -pokládání obkladů a dlažeb.

Výškové práce: -mytí oken, fasád a žaluzií -výškové práce horolezeckou technikou -úklidové práce -odklízení sněhu ze střech -čištění okapů -nátěry a montáže ve výškách -montáže zábran proti ptactvu -rizikové kácení a prořezávání stromů ad. Činnost provádíme v lokalitách Praha, Brno, Ostrava aj. Provádíme také výškové práce Plzeň, výškové ...

Veškeré geodetické práce: -geometrické plány -vytyčení hranice pozemků -geodetická měření pro projekty -zeměměřické práce ve stavebnictví. Geodetické práce ve stavebnictví: -zaměření skutečného provedení staveb.

Služby: -krejčovství -dámské, pánské oděvy, pláště, saka, sukně, kalhoty, vesty

Služby: -krejčovství -návrhy, realizace divadelní kostýmy, oděvy -civil, trika, sport, hračky, svatby, kroje -historické kostýmy. Prodejna: -Kvíítka, Brno, Dukelská 46, prodejní doba po - pa: 8:00-12:00, 14:00-18:00, so: 8:00-12:00

Služby: -krejčovství -halenky, sukně, kalhoty, kostýmy, saka -pánské obleky -oděvy společenské -koktejlové i večerní -zakázková výroba, vše dle vašich požadavků a přání.

Stavební firma: -kompletní zateplovací systémy -rekonstrukce a zateplování fasád -revitalizace bytových domů -regenerace vstupních portálů -rekonstrukce rodinných domků na klíč.

Služby, oprava: -výměna zipů ve všech oděvech vč. kožených -úprava délek - kalhoty, saka, sukně, kabáty -šití záclon a povlečení -výměna podšívek i oteplených -zužování a povolování -šití na míru -zakázková výroba.

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Služby: -krejčovství -šití -opravy pánské obleky, dámské kostýmy -záclony z vlastního i doneseného materiálu včetně výměny druků.

Oprava, úpravy: -výměna zipu, zkrácení -oděvy -kalhoty -sukně -sako, kabát -halenka, košile. Provozní doba: Po – Čt: 9 – 18 hod. Pá: 9 – 15 hod.

Kominictví: -veškeré kominické práce -vložkování, revize a kolaudace komínů nerez materiálem (certifikování) -čištění komínů, kotlů, kouřovodů a spotřebičů -autorizované měření spotřebičů na plynná a tuhá paliva dle zákona 86/02 Sb. -kontrola kouřových cest -vystavení protokolu -revize ke stavebnímu povolení, ...

Elektroinstalační práce: -elektromontáže instalací -opravy stávajících instalací -výměna zásuvek, vypínačů, svítidel, lustrů -rozvody televizních, satelitních signálů po bytě nebo domku. Zabezpečení domků nebo bytů. Rekonstrukce bytových jader na klíč. Výstavba nízkoenergetických pasivních RD ze dřeva, vysoká tepelná izolace, bydlíte do ...

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn v bytech: -kanalizace vnitřní: -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI)LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční výrobky -ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) ...

Prodej: -dámská móda značek CONCEPT, KENNY-S, CODIA, YELL INDUSTRY, KORALLINE -pánská konfekce CALAMAR a MONTE CARLO -prádlo, plavky -zakázkové krejčovství, úpravy oděvů.

Prodej: -pánské, dámské oděvy -módní doplňky prádlo, plavky -dámské zakázkové krejčovství společenské oděvy, kostýmy, saka, šaty, halenky, kalhoty i pláště. Provádíme úpravy oděvů.

Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské -topenářské. Havarijní služba.

Služby: -krejčovství -zakázková výroba dámských oděvů -profesionální opravy a úpravy oděvů -dobové kostýmy. Prodej: -sportovní oděvy, aerobic -cyklistika a volný čas. Před provozovnou lze zaparkovat.

Oprava, opravna: -pánské, dámské a dětské oděvy. Služby poskytneme v krátkých dodacích lhůtách, na přání zákazníka i do 24 hodin. Výměna: -podšívky i v kožených oděvech. Výměnu a narážení autodruků. Šití: -záclony -ložní prádlo. Naše firma zajišťuje více než 200 druhů krejčovských operací.

Nožířství: -broušení -nože, nůžky -strojky na maso -břitvy, brusle -vrtáky -veškeré druhy pilek -srpy, kosy.

Vodoinstalatérské práce: -vodovodní řady pro města a obce -vodovodní přípojky pro objekty -dodávka, pokládka, montáž -zapojování, tlakové zkoušky -rozbory vody -uvedení do provozu -předání dokumentace ke kolaudaci.