VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektromont servis Brno, spol. s r.o. zajišťuje dodávky, montáž a servis elektrických zařízení pro průmysl, energetiku a stavebnictví.

PLISKA - PODLAHY, s.r.o.provádí: - realizace nových podlah - rekonstrukce stávajících, poškozených podlah z materiálů na bázi akrylátových, epoxidových, polyuretanových, cementových hmot Rekonstrukce schodů: - betonových, kamenných, poškozených pomocí štěrkových materiálů Výroba a prodej materiálu: - výrobní závod UMA* Pardubice, ...

JEVENmax s.r.o. stavební firma, která provádí: - zednické práce - přestavby - rekonstrukce bytových jader - fasádní a natěračské práce

REMO ELEKTRO BRNO s.r.o. provádí montáž, opravu, revize: - vyhrazená elektrická zařízení v prostorech třídy A, B - bez omezení napětí - společné TV antény, analogový i digitální přenos - hromosvody Společnost vyrábí rozvaděče nízkého napětí a projektuje elektrická zařízení, také poskytuje poradenské služby v energetice.

Zahradník Z. s.r.o. poskytuje projekce, poradenství, inženýrskou činnost, výrobu, prodej, montáž, servis, opravu v oblasti topení, vody a plynu.

Tensio Technology, s.r.o. zajišťuje řešení na míru pro : - hasiče - armádu - průmysl - potápěče - medicínu - střelce

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.

Produkty a služby:TOP- ENVI Tech Brno, společnost s r.o. se zabývá hydroekologickou sanací, měření emisí, personálním audit a zateplováním.

Elpro profi, s.r.o. se kromě eshopu s led osvětlením zaměřuje na jejich montáž a servis a také Vám rádi poradí v oblasti elektroinstalací, kamerových systémů, zabezpečení, monitoring a příslušenství vozidel.

KD Startup s.r.o. se zaměřuje na vývoj podnikových a bezpečnostních systémů a na instalace slaboproudých systémů.

LimaSTAV s.r.o. je stavební firma se zaměřením na: - výstavbu, rekonstrukci rodinných a bytových domů - půdní vestavby a stavbu průmyslových hal - železobetonové konstrukce - zednické a obkladačské práce

Firma se zaměřuje na regálové systémy a kompletní vybavení kanceláří a jiných prodejních interiérů. Také montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

isocorp brno, s.r.o. zabezpečují dodávku a montáž tepelných a chladových izolací. Provádí izolace technologických a vzduchotechnických zařízení v potravinářském a chemickém odvětví.

MT-mont, s.r.o. poskytuje instalatérské opravy a služby, vodotopenářské a plynářské práce, služby ústředního vytápění.

Rámování H&D Art, s.r.o. provádí rámování obrazů v Brně. Vyrábí a prodává obrazové reprodukce, rámy, dřevěné italské lišty, rámečky, fotorámečky, drobné dárkové předměty, keramiku. Provozuje internetový obchod, zakázkovou výrobu -rámování (plakáty, obrázky, papyrus) -galerijní sklo -přerámování -paspartování -laminování -nabízí ...

Společnost PU-syst s.r.o. dodává kompletní konstrukční systémy, izolace střech, provádí sanaci vlhkých stěn, zpracování projektové dokumentace, realizaci projektů nových objektů, nákupních center, kanceláří, administrativních budov apod.

Společnost Izolservis, s.r.o. poskytuje dodávku, montáže, rekonstrukce, průmyslové tepelné izolace a demolice objektů.

REGOS s.r.o. provádí komplexní stavební činnost: - novostavby - byty, občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce - opravy - adaptace - rekonstrukce, přestavba bytová jádra - obkladačské práce

Společnost GLASS DESIGN, spol.s r.o. provádí sklenářské práce, konkrétně například vrtání, fazetování, pískování, lepení UV, řezání skel (řízené počítačem), nábytková skla. Také dodává bezpečnostní skla a montuje izolační.

PBX BOHEMIA s.r.o. jako dodavatel v řešení dodávek: - slaboproudé technologie - elektromontáže - IT technologie - telekomunikační systémy

King Energy s.r.o. se zaměřuje na úsporu energií, slučování odběrných míst a na revize.

Společnost Elgom s.r.o se sídlem v Brně se již více než 18 let zabývá elektromontážemi a bytovými revizemi a také průmyslovými elektrorozvody a montáží hromosvodů. Současně se také zabýváme opravami elektrických zařízení a výrobou plastových rozvaděčů. Disponuje kvalifikovanými elektrikáři, kteří vám ochotně poradí při řešení vaší ...

Konstrukce, vývojové práce v oblasti strojírenství, nástrojařství. Oprava laserovým navařováním: - formy na plasty - sklářské formy - formy pro gumárenský průmysl - lisovací nástroje. Nástrojárna. Vývoj, výroba: - prototypy nástrojů a strojů. Práce: - kovoobrábění, obrábění kovů - leštění tvarů.

Společnost MICHAL HRNČÍŘ s.r.o. nabízí komplexní služby v oboru voda, topení, plyn. Veškeré práce realizujeme v novostavbách i v rámci rekonstrukce stávajích bytových i nebytových prostor. Zajistíme Vám rozvody vody, topení či plynu, provádíme opravy a renovace vytápění nebo montáže kotlů a plynových zařízení. Činnost: - vodoinstalatérské ...