VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Klempířství Samek provádí: - klempířské práce - montáž plechových střešních krytin - výroba specifických a okrasných doplňků - montáž a opravy žlabů a svodů - speciální atypické práce (kostely, zámky, historické památky) - výškové práce - nátěry a opravy střech a svodů - výměna a oprava klempířských prvků na těžko dostupných místech - ...

Služby: - rekonstrukce - sanace - elektrosmóza

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb

PROGROUP ENGINEERING, s.r.o. je společnost poskytující služby v oblasti strojírenství a elektronické výroby. Zaměřuje se na sváření, obrábění a tváření.

Společnost efape s.r.o.se zaměřuje na elektromontážní práce a projekční činnost, poradenství, kalkulace, projekty, montáž systémů a revize.

Projekční práce, pasportizace a repasportizace staveb, geodetické a geologické práce, měření radonu, služby koordinátora BOZP, stavební dozor a další činnosti v oblasti stavebnictví poskytuje společnost SONDEO s.r.o. Provádíme práce na celém území ČR a našim zákazníkům jsme schopni vyjít maximálně vstříc z hlediska jejich požadavků. Naleznete nás ...

Společnost EST stav s.r.o. se sídlem v Brně se zabývá komplexní stavební činností v rámci Jihomoravského kraje. Svým zákazníkům nabízíme veškeré zednické práce, rekonstrukce budov a bytů a také podlahářské a malířské práce. V případě, že plánujete rekonstrukci nebo novou stavbu, neváhejte se na nás obrátit. Sídlíme v Brně na ulici ...

Nouzové otevírání aut, bytů, zámků a trezorů. Montáž bezpečnostních prvků, seřizování dveří a oken, výroba klíčů, poradenství zabezpečení.

Dodávka: - projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti rozšíření a stavebních úprav kabelových i venkovních sítí NN do 1kV a VN do 35kV.

Dřevovýroba, maloobchod, prodej, montáž, výroba, export: -zakázkový nábytek: -bytový -skříňový -stolový, -doplňkový -předsíňový -čalouněné soupravy. Řemeslo: -čalouník -truhlář.

Doprava materiálu, montáž, pokládka: -podlahoviny Koberce: -1000 vzorků, metráž, kusové, běhouny PVC: -FATRA -ARMSTRONG -FORBO -TARKETT Linoleum: -100% přírodní suroviny vhodné pro alergiky -ARMSTRONG -FORBO -TARKETT Laminátové plovoucí podlahy: -PARADOR -KRONOTEX -KRONOFLOOR -QUICKSTEP Dřevěné plovoucí ...

Práce: -tesařské práce, montáž dřevěných krovů -stavby dřevěné přístřešky -přístřešky na auto -zahradní stavby ze dřeva -možnost impregnace proti dřevokazným houbám, hmyzu -klempířské práce, montáž žlaby, svody, úžlabí, lemování komínů, zdí a nadezdívek -oplechování plochých střech materiály měď, titanzinek, pozink, hliník, poplastované ...

Služby : - topenářské práce - plynoinstalace - dodávky materiálu - revize

Montáže: -technologická zařízení -hliníkové konstrukce -fasádní systémy všech typů -ocelové konstrukce -ČOV -věžové vodojemy -uskladňovací a vyhnívací nádrže -technologie pro kalová a plynová hospodářství ČOV -plynojemy -reaktory -vápenné pece a odsíření tepláren.

Stavební firma: -bytové, rodinné domy -střechy -opravy, rekonstrukce kancelářských místností -sanace, sanační omítky -zemní práce.

Rekonstrukce bytových jader, bytů a koupelen - rekonstrukce a realizace interiérů - přestavby a opravy bytových jader a koupelen - vestavné skříně a kuchyně - elektroinstalační práce - obkladačské práce.

Izolační práce Obkladačské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické práce -rekonstrukce - koupelny.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů. Montáže, rekonstrukce a opravy ústředního vytápění. Výměny kotlůInstalace podlahového vytápění. Drobné i větší opravy – rekonstrukce. Kompletní rekonstrukce bytových jader. Výměna vodovodních baterií..

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní a bytové stavby -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen -pokládka všech druhů podlah (PVC, dřevo, lamino, parkety, plovoucí podlaha) -sádrokartonové ...

Tesařské práce Stavby - rekonstrukce staveb.

Služby, práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské - zedník, zednické

Řemeslnické práce: -instalatér -topení, plyn -renovace koupelen. Instalace, rozvody, revize v oblastech voda, topení plyn.

Společnost FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně, se zabývá povrchovými úpravami a antikorozní ochranou, pod kterou spadá moření a pasivace legovaných antikorozních ocelí a tryskání povrchů.

Společnost S.I.S. spol. s r. o. se sídlem v Brně se již od roku 1992 zabývá stavební a inženýrskou činností nejen v Jihomoravském kraji. Zajišťujeme veškerou stavební činnost od zakládání staveb přes hrubou stavbu až po realizaci interiéru. Při své práci pracujeme pouze s kvalitními subdodavateli a specialisty z nejrůznějších oborů. Dále se ...