VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce, zaměření, výběr a doporučení: -podlahářské práce, podlahářství -povrchové úpravy -dřevěné podlahy -laminové podlahy -vinylové podlahy -PVC podlahy -linoleum -koberce a čistící zóny -korek

Práce, rekonstrukce: - hydroizolace ploché střechy - zateplování střešních plášťů - specializace na foliové systémy - izolace terasy, balkon - ohýbáme, dodáváme klempířské prvky Viplanyl na zakázku.

Výkup: - barevné kovy, nerezy - nakládání nebezpečného odpadu. Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - bourací, úklidové - překládka sypkých, kusových zásilek, zdvihající mechanismus. Prodej: - sypký materiál.

Zámečnictví. Pasířská a zámečnická výroba. Zpracováváme nerezy do interiérových celků v kombinaci se sklem. Kovové interiéry, schodiště, zábradlí, prosklené vstupy budov, pojezdové brány. Zakázková výroba.

Pokládka a instalace průmyslové a interiérové podlahy.

Výroba, služby: -opravy a úpravy oděvů všeho druhu -krácení délek, úžení a rozšiřování -výměny zipů, výměny podšívek a jiné -konzultace a příjem zakázek dle telefonické dohody a to i v odpoledních a podvečerních hodinách či o víkendu.

Kominictví Absatz nabízí kominické práce jako jsou čištění komínů, revize komínů, kolaudace komínů, preventivní prohlídky komínů, vložkování komínů na plynná a pevná paliva nerezovou vložkou nebo vložkou Furanflex, a montáže vícevrstvých nerezových komínů. Kominické služby poskytujeme nejčetněji v okolí měst Brno, Blansko, Vyškov, Slavkov, ...

Chromování, broušení a leštění kovů. Tvrdé chromování: -rozměrové chromování -renovace součástí -matné chromování -tvrdochromování vrtáků -renovace strojních součástek -tvrdé chromování dekorativní. Odchromování, odniklování součástí. Vakuové pokovování parabol. Otryskávání součástí. Broušení a leštění kovů.

Klempířství, pokrývačství, tesařství: -výroba a montáž všech klempířských prvků -pokládání veškerých střešních krytin -tesařské práce -montáže střešních oken -opravy a renovace

Kontejnerová doprava. Demoliční práce. Zemní práce.

Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Velkoobchod, maloobchod. Konzultace (zaměření), prodej, montáž (kladení)-podlahy: -laminátové plovoucí -dřevěné plovoucí -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dveře ze dřeva a PVC -vinylové podlahy.

Výroba, prodej, opravy: - čalouněný nábytek.

Kominictví. Frézování komínů. Revize komínů Vložkování komínů nerezovými i plastovými vložkami, vždy v kvalitě potřebné pro daný typ spotřebiče Revize kouřových cest.

Společnost ENVI-AQUA, s.r.o. se soustřední na inženýrskou činnost a poradenství v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství. Zajistíme komplexní řešení daného problému od prevence, kontroly až po realizaci opatření. Naši kancelář najdete v Brně na ulici Blatného. Naše služby: - hydrogeologické, geologické průzkumy - ...

Firma David Frank se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti elektroinstalací a také na opravy mobilních telefonů. Naleznete mě na adrese Svánovského 2338/3, Brno. Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - silnoproud/slaboproud. Oprava, servis: - mobilní telefony - mobilních telefonů. Další činnost: - poskytování IT ...

Provádíme montáže suchých staveb : - sádrokartonové příčky, podhledy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů - půdní vestavby - minerální a akustické podhledy - tepelná a protihluková izolace - zateplení budov.

Výroba, práce: -stavební firma -inženýrské sítě -kanalizace, kanalizační přípojky -výkopové a zemní práce.

Firma zajišťuje služby v oboru vodo, topo a plyn. Také nonstop havarijní službu a rekonstrukce bytů a budov na klíč. Dále zednické, výkopové práce, pokládku podlah a další.

Projekt vč. statiky, návrh a vizualice ve 3D, dodávka, montáž. Stavební práce, renovace, rekonstrukce, obchod, prodej: -renovace koupelen na klíč -vybavení koupelen na klíč vč. sanitárních předmětů -výroba kuchyňských linek a nábytku, stoly, židle (ZTI) -prodej sádrokartonu -renovace bytových jader v panelových domech (YTONG). Práce: ...

Inženýrská geodezie. Veškeré geodetické a kartografické práce na přístrojích Topcon: - specializace geometrických a polohopisných plánů - geometrické plány pro zápis v katastru nemovitostí - zaměření skutečného provedení - výškopisné zaměření - mapy a plány na zakázku.

Firma realizuje zateplení bytovým a rodinných domů, a také výměny oken pro kancelářské budovy. Působí na jižní Moravě, ale své služby provádí po dohodě po celé České republice. Mimo jiné pomůže se získáním dotačním prostředků na revitalizace a zateplení a postará se o kompletní vyřízení administrace.

Spolehlivé servisní a montážní služby pro soukromé domácnosti i firemní provozy. Realizuje kuchyně včetně instalace spotřebičů, rozvodů a markýz. Záruka po dobu dvou let na poskytované služby.

Výkup, prodej: - obiloviny a zemědělské produkty. Výkup nemovitosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky i komerční objekty po celé České republice. Stavební práce: - terenní úpravy - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce rodinných domů - výstavba administrativních objektů. Prodej: - recykláty - ...