Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, prodej, e-shop: -výšivky, strojové vyšívání -aplikace kamínky -vyšívací programy -textil z pleteniny pod značkou MilleniuM (polokošile, mikiny, trika, tepláky, šortky apod.).

Pokládka - podlahové krytiny. Prodej - velkoformátové obklady a dlažby. Dodávka - stavební chemie KEMA. Montáž - obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, realizace, velkoformátové obklady a dlažby, obkladačské práce. Drobné stavební práce. Realizace - koupelny na klíč.

Kovoobrábění, kovovýroba: -výroba lisovacích, stříhacích nástrojů(střihalda, raznice, ohýbadla) -tvarové řezání materiálu na CNC* strojích (plasma, autogen) -soustružení -frézování -hoblování -broušení -svařování MIG/MAG -stříhání -práce na ohraňovacím lise -lesní lanový naviják včetně příslušenství (stahování kulatiny).

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Pokládka podlah a podlahových krytin: -koberců -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korkové -PVC, linoleum, marmoleum -koberce.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Rámování obrazů v Brně, prodej: -obrazy, dřevěné a kovové rámy, obrazová laminace, pasparty. Zarámujeme Vám cokoliv, od obrazů, maleb na plátně, výšivek, certifikátů, grafiky, fotografie, dresy (fotbal, hokej..), E-shop s obrazy, reprodukce, plakáty, malířská plátna a stojany. V nabídce také Dárkové poukazy.

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Práce: - zednické - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - elektromontážní - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby.

Podlahářství. Prodej: -korková podlahy -vinylová podlaha -laminátové podlahy -dřevěná podlaha -PVC podlaha.

Služby, výroba, servis, opravy, prodej, montáž: -otevírání bytů, zámků -montáže bezpečnostních zámků a kování -komplexní zámkové mechanické zabezpečení (závory, petlice, rozvorové mechanizmy, mechanismy CR**) -bezpečnostní dveře BEDEX. Výroba: -centralizační a sjednocující cylindrické systémy GUARD, FAB, MUL-T-LOCK -klíče patentní, ...

Velkoobchod, maloobchod: -plynové a elektroplynové spotřebiče: -sporáky, ohřívače, topidla, vařiče, vestavné spotřebiče, kotle ap. -topenářský materiál: -kotle, radiátory RADIK -regulace ekvitermní, prostorová, dálková aj. -náhradní díly: značky JUNKERS, MORA, MORA-TOP, KARMA, GAMAT. Výměny a montáže: -kotle, sporáky, ohřívače, topidla ...

Činnost - CNC frézování - CNC soustružení - dělení materiálu pásovou pilou - stříhání, ohýbání a zakružování plechu - svařování - zámečnické a montážní práce. Konstrukce, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované ...

Elektroinstalační práce - elektroinstalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů - montáž, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení.

Činnost: - elektrikář - elektroinstalace - elektromontáže

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Sanace škod po požárech - čistění škod způsobených vodou, vysoušení staveb, hydroizolace proti zemní vlhkosti-tlaková injektáž systém Vialit, mytí fasád a průmyslových provozů.

• Čištění ucpávek kanalizací a odpadů tlakovými vozy a elektromechanicky • Zjišťování (revize) stavu kanalizace, odpadů a domovních přípojek TV kamerou • Čištění zanesených revizních šachet, dešťových vpustí a svodů • Čištění stoupaček a odpadů z kuchyní, WC a koupelen • Instalatérské a průtočnické práce - 724 127 778 • NONSTOP 24 havarijní ...

Realizace - osvětlení: Revize: -elektroinstalační práce -silnoproud a slaboproud. Hromosvody. Měření regulace. Řízení-bazénové technologie. Opravy a montáž - datové sítě.

Kompletní služby návrh, projekt, prodej, instalace, servis, záruční a pozáruční servis: -kotle, kondenzační kotle, plynový kotel Viessmann Vitocrossal, zplyňovací kotel na kusové dřevo, kompaktní plně automatický peletkový kotel -ohřívače vody, zásobníky TUV, zásobník teplé vody, bivalentní zásobníky teplé vody -termostaty, drátový termostat, ...

Komplexní elektroinstalace: -výstavba fotovoltaických systémů, fotovoltaický systém (přeměna slunečního záření na elektrickou energii). Dodávka a montáž: -zařízení vysokého napětí - přípojky VN, kioskové trafostanice, VN rozvaděče, transformátory... -zařízení nízkého napětí - NN rozvaděče, kabely, osvětlení, náhradní zdroje energie, ...

Práce: - vodoinstalatérské - údržba bazénů - údržbářské práce - služby hodinového manžela.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce.

Služby: - opravna oděvů - úpravy oděvů - šití záclon, závěsů

Činnost: - revize plynu - revize tlakových nádob stabilních - revize kotlů IV. třídy - odborné prohlídky kotelen