Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Sanace - vlhké zdivo, vrtání železobetonu.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Nátěry fasád Sádrokartonářské práce Stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů.

Vodoinstalatér, instalatérské práce. Montáž solárních systémů. Instalace vody, topení.

Společnost je nositelem certifikátů jakosti ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanace podzemních vod a horninového prostředí -inženýrská geologie a geotechnika -likvidace starých ekologických zátěží -nepřetržitá havarijní služba pro ochranu a sanace podzemních vod a horninového prostředí -analytika ...

Nabízím elektroinstalační práce, nové rozvody vody a odpadů, nové obklady, dlažba, baterie-sprchová, umyvadlová aj. Standardní služby: -demontování stávajícího jádra vč. odvozu -vyzdění jádra z tvárnic, provedení omítek -rozvod vodo a elektro instalací, odpadů -obklady -dlažba v koupelně a WC -zabudování 3 kusů ocelových zárubní -WC s ...

Lešení, bednění, zateplení. Pronájem, projekce, montáž, demontáž a doprava lešení a bednění. Pronájem: -lešení -bednění -mobilních oplocení. Zateplení: -rodinné domy -bytové domy. Výstavba, rekonstrukce rodinných domů.

Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Autodoprava - skříňový RENAULT - do 2t Malířské práce Montáž - sádrokartony Obkladačské práce - zámkové dlažbypokládka - plovoucí podlahy Stavební práce Zednické práce.

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Umělecké štukatérské práce.

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.