Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výškové práce pomocí horolezecké techniky mytí oken, čištění okapů

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce. Technické služby.

Elektromontážní práce: - kompletní elektroinstalace se zaměřením na zabezpečovací systémy - montáž požární a kamerové systémy na soukromé i firemní objekty - instalace strukturované i optické kabeláže - montáže silnoproudých instalací.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, kladení, instalace: Koupelny na klíč -obklady a dlažby -zdravotní keramika: -sanitární keramika: -WC, umyvadla LAUFEN, VILLEROY & BOCH, JIKA, IDEAL-STANDARD, KOLO, KERAMAG, RIHO, TEIKO, (ocelové) KALDEWEI -sprchové kouty HÜPPE, RAVAK, RONAL -předstěnové instalační systémy DAL ...

Dřevěné podlahy Parkety Prkenná podlaha Průmyslová mozaika Lepidla na podlahy Oleje na podlahy Podlahové lišty Tmely na podlahy

Kameník, kamenictví - obklady - přírodní kámen - umělý kámen - parapety - realizace hrobů - broušení teraka - žulové a mramorové obklady, kamenné zdi a podezdívky, obklady a opravy schodů z přírodního i umělého kamene, broušení teracca, broušení žulových, mramorových a teraccových podlah a schodů, okenní parapety, kamenné ...

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové práce.

Kominictví, kominické práce - vložkování - revizeautorizované měření spalin a účinnosti spotřebičů Autorizované měření spalin a účinnosti spotřebičů.

Zednické a obkladačské práce: -obklady a dlažba -zámková dlažba -rekonstrukce koupelen -půdní vestavby -rekonstrukce rodinných domů -zateplení domů a fasády.

Podlahářské práce, podlahář.

Zednictví, zedník: - zednické práce - obklady, dlažba - zateplování fasád.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Zednictví, zedník: - montáž sádrokartonových konstrukcí - stropní podhledy - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader.

Projekce - elektroinstalace Projekce - ústřední vytápění - plynoinstalace Inženýrská činnost Projekce - obytné a občanské stavby.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce. Realizace staveb, výstavba: - bytové stavby - průmyslové stavby. Truhlářství. Podlahářství.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.

Zakázková výroba: -čalouněný nábytek, moderní design i starožitnosti -sedací soupravy, taburety, postele, matrace na míru -výběr potahových látek, kůží a koženek. Oprava, renovace, rekonstrukce: kostry (korpusy) nábytku -starožitný, čalouněný nábytek. Autočalounictví: -kompletní čalounění interiérů automobilů, ...

Topenářské práce Montáž - kotle všech typů Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce.

Elektromontáže, montáže, opravy. - energetická zařízení - solární kolektory, sluneční kolektory. Revize energetických strojů.