Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalační práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS. Drobné stavební práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

VD střechy Tesařské práce, montáž - zahradní domky, pergoly, ploty, Klempířské práce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Zabezpečovací systémy Počítačové sítě Datové sítě.

Zabezpečení majetku a osob Projekce - elektroinstalace, Montáž a revize, elektroinstalace.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Podlahářství. Kompletní podlahářské práce s vlastní dodávkou materiálů. Dodávka, pokládka: - podlahy - PVC, vinylové podlahy, korek, OSB, parkety - koberce Práce:. - vyrovnání povrchů - stěrkování - broušení, lakování parket.

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.

Tesařské práce Demolice Zemní práce Zednické práce Pokrývačské práce.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Elektromontážní a elektroinstalační práce, montáže a rekonstrukce, drobné opravy a výměny elektrických spotřebičů, revize, hromosvody, domácí telefony.

Topenářské práce Opravy, čištění - kanalizace Vodoinstalační práce.

Malířství, natěračství. Montáž: - ochrana proti ptactvu (ocelové hroty, sítě) - hromosvody, antény, reklamy. Práce ve výškách.

Nátěry střechy. Tesařské práce, montáž. pergoly. Zateplování - střechy -výškové práce -montáž garáže -klempířské práce -pokrývačské práce -montáž střešní okna.

Lité podlahy. Podlahářské práce. Profesionální podlahové systémy - samonivelační lité potěry a samonivelační stěrky.