Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Geodetické práce: - geodézie - laserové skenování - mobilní mapování.

Klempířské práce Pokrývačské práce. Klempíř, pokrývač, střechy.

Potřebujete rychlou a kvalitní jazykovou korekturu brožurky, letáku, odborného článku, výroční zprávy či jiného českého textu? Profesionální korektury.cz Váš text odborně zkontrolují a zajistí Vám prvotřídní servis.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - projektování elektrických zařízení.

Stavební práce - rekonstrukce domů a bytů - obkladačské práce - zateplování - sádrokartonářské práce.

Elektrické zařízení - opravy - montáž - revize -projekty.

Natěračské práce Malířské práce Prodej - zámky, kování. Výroba - klíče. Prodej - dárkové zboží.

Stavby, sanace, vložkování, převrtání - komíny, kominické práce i s komínovou kamerou - pravidelné kontroly - čištění - revize.

Realizace staveb - dřevostavby - bourací a výkopové práce - stavební práce - zateplování - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce.

Sanace a vysoušení vlhkého zdiva pomocí nedestruktivní elektrofyzikální metody. Distribuce, prodej - ekologické, elektrofyzikální, průmyslové digitální odvlhčovací zařízení.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - nebytová výstavba - truhlářské - tesařské - zednické - obkladačské - sádrokartony

Činnost: - revize tlakových nádob - revize plynových zařízení - revize parních a horkovodních kotlů.

Zateplování - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádrakompletní zednické práce.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Opravy a restaurování - starožitnosti výroba - repliky starožitností Výroba - nábytek - stoly - komody - postele - poličky - vestavěné skříně na míru. Výroba na míru - samonosná a lepená schodiště na beton schodiště.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - výstavba průmyslových hal - půdní vestavby - zateplení domů - rekonstrukce bytových jader - demoliční práce - revitalizace hřišť

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Poradenství v elektrotechnice - výstavba elektroenergetického zařízení - projektování elektrických zařízení - realizace silnoproudých rozvodů VN, NN - výstavba transformačních skříní VN, NN - revize zařízení VN a NN.

Střechy na klíč - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Práce: - zednické - omítky - zateplení budov - sádrokartonářské - malířské.