Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Projekce elektroinstalace, revize elektroinstalace.

Projekce - topení, plynoinstalace. Inženýrská činnost. Projekce - vodoinstalace, kanalizace, projekce - chlazení.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Zlatnictví, klenotnictví -ruční umělecká výroba šperků -vlastní brusírna drahých kamenů -kompletní zlatnická výroba: snubní prsteny (zlato, kombinace červeného, žlutého a bílého zlata, kombinace zlato-ocel), dámské i pánské prsteny, řetízky a náhrdelníky, brože, kravatové spony a jehly, lovecké šperky, přívěšky, závěsy, naušnice -opravy a ...

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce (restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány (bran), branky (branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy (krbových souprav), rošty (roštů), rožně (rožňů), postele (postelí), židle ...

Výškové stavební práce s pomocí horolezecké techniky.

Natěračské práce Malířské práce Zednické dokončovací práce.

Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace - ploché střechy.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Nabízíme dlažbu, obklady a vybavení koupelen. Provádíme obkladačské a HSV práce.

Kominictví, čištění komínů. Kominické služby.

Kominické práce - čištění a vložkování komínů - revize.

Kominické práce, kominictví: -měření emisí zák. 86/2002 Sb -revize, kolaudace -frézování komínů -třísložkové komíny -vložkování komínů-Al, nerez, plast, nafukovací vložka FURANFLEX (plyn, dřevo) -prohlídky komínovou kamerou -kontroly spalinových cest.

Dodávka a rekonstrukce průmyslových podlah - betonové podlahy - syntetické nátěry - polymercementové samonivelační stěrky.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.