Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Čištění a revize komínů - revize komínů - kolaudace - měření spalin - vložkování komínů plast, nerez, keramika - fasádní systémy - prohlídky inspekčmí kamerou - připojování topidel T.P.Pl. palivo Plynoinstalace Zajištění - provádí topení - stavební práce - provádí kanalizace Vodoinstalace.

Malířství, natěračství, malíř, natěrač. Menší zednické práce opravy omítek, zapravení záseků po elektrikářích, přizdění, zazdění atd. Stěrkování nabízíme stěrkování pro dokonale hladké stěny Montáž dekorativních lišt ke stropům a na stěny Nátěry fasád nové, starší, hrubé - brizolit Likvidace škod po zatečení plísně, skvrny ...

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Prodej, pokládka, montáž: -sportovní povrchy REGUPOL -protihlukové izolace -antivibrační izolace -izolace proti vodě -izolace tepelné.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Stavební práce. Stavby na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce, řešení vodoinstalace, výměna oken.

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.

Kompletní dodávka podlah: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahářské práce, podlahář, pokládka.

Realizace inteligentních domů - systémy elektroinstalací, topení, rekuperací, klimatizací, zavlažování nebo bazénové technologie - kamerové systémy.

Práce: - renovace kamenných podlah - renovace betonových podlah - renovace teraca

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Geologické, hydrogeologické a inženýrskogeologické práce.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Vodoinstalatérství, topenářství, voda-plyn-topení.

Zednické a obkladačské práce.