Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavby a rekonstrukce na klíč Stavební práce Práce s kovy, dřevem, kamenem Malířské a natěračské práce Montáže, demolice Výškové práce Inženýrské sítě

Nabízím stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské a zateplovací práce. Komplexní stavební práce, zednické práce, obkladačské práce a sádrokartonářské práce v Brně a okolí dle požadavku investora.

Kominické práce, kominictví. Služby: -prohlídky průmyslovou kamerou -vložkování pomocí nerezových a plastových systémů -revize -kolaudace -poradenství -posudek projektové dokumentace -výpočet spalinových cest -autorizované měření emisí dle zákona 86/2002 sb. o ochraně ovzduší -čištění komínů.

Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Kovovýroba: -zámečnické práce, stavební zámečník -ocelové konstrukce, svařence -svařování obalovou elektrodou CO2 inertní směs -výroba světelné i nesvětelné reklamy na zakázku -speciální oplocení, brány, rovná schodiště, zábradlí -interiéry (kovové doplňky) -výroba světelných poutačů pro zastávky MHD -navigační systémy ...

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Slévárna neželezných kovů, kovy se zaměřením na kusovou a malosériovou výrobu. Odléváme měď, bronzy, slitiny hliníku. Zajištění obrábění odlitků a dopravu k zákazníkům. Dodavatelé materiálu jak pro koncerny, tak i pro živnostníky. Chemické analýzy a zkoušky mechanických vlastností. Obrábění našich odlitků dle výkresů zákazníků. Výroba ...

Vodoinstalatér, topenář, vodoinstalatérské a topenářské práce. -solární systémy, tepelná čerpadla, podlahové a stěnové vytápění a čistění a prohlídky kanalizace. Dále provádíme centrální vysávání a montáže plynových kotlů, vodoměrů a ohřívačů.

Sedlářství, brašnářství. Výroba, opravy a restaurování: - veškeré výrobky z usní - kožená galanterie, brašny, opasky, sedla, nábojové pásy.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Elektrické zabezpečovací zařízení Montáž - kamerové systémy Elektrická požární signalizace Montáž - hromosvody Projekce - staveby a všechny stavební technologie.

Nabízíme dokončovací stavební činnosti. Realizujeme sádrokartonové konstrukce, suché výstavby, skládané podhledy, podlahy a protipožární konstrukce.

Zámečnictví, nástrojářství. Nabízíme kovoobrábění, CNC obrábění, broušení nakulato, ostření či opravy a výrobu kovoobráběcích nástrojů. Provádíme zámečnické práce.

Výroba, práce: -kovovýroba, kovoobrábění -zámečnictví, zámečnické práce -svařování z oceli -nerez z oceli a hliníku -luxusní nábytek -nerezocelové schodiště a zábradlí -kované zábradlí -výstavní expozice -balkony pro panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, ocelové skříně -veškeré atypické výrobky -bankovní terminály -lehké a ...

Rytectví. Provádíme rytí (gravírování) do kovových i nekovových materiálů tuzemských i zahraničních dodavatelů. Výroba - firemní tabule, orientační a informační systémy, dveřní zasouvací (vyměnitelné) systémy, přístrojové panely, klíčenky, jmenovky, štítky na urny a putovní poháry a další dle domluvy. Dodávky štítků i v nehořlavém provedení. ...

Krejčovství, šití, úprava oděvů.

Stavební společnost. Dodávky, inženýring, poradenství: -kompletní dodávky zemních, výkopových a bouracích prací -výstavba, přeložky a rekonstrukce inženýrských sítí -výstavba: -TLK a datové rozvody -NN rozvody, VO -kanalizace, vodovody, plynovody -telekomunikační a datové sítě -realizace dopravních staveb do středního rozsahu-chodníky, ...

Služby, prodej: -zakázkové krejčovství:

Soustružení. Frézování Souřadnicové vrtání Kapilární pájení Koordinace výrobních kooperací dle přání zákazníka. Výroba na našich strojích u našich partnerů.

Zateplování fasád - anhydritové potěry Pokládka - lité a průmyslové podlahy Vnitřní omítky

Výtvarné návrhy, realizace, opravy: -vitrážové výplně oken a dveří -vitráž v interiéru -vstupní portály -vitrážové podhledy -vitrážová svítidla, lampy -zrcadla -zrcadlové a předělové stěny -závěsné vitrážky -tiffany šperky.

Kominictví, komíny -kominík - revize - vložkování -čištění - stavby systémové komíny - kontroly revizní kamerou.

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Stavební firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonstrukce - provádění různých stavebních prací. Poradenství a konzultace. Zemní práce minibagrem pro stavební přípojky. Možný vjezd vraty, dveřmi už od 100 cm !