Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Kovovýroba - kompletní výroba od jednoduchých dílů až po komplikované součástky. CNC obrábění 3D dílů s vysokou kvalitou a přesností. Čtyř-osé obrábění. Dřevovýroba. Obrábění dřeva i plastů.

Instalace, montáž, dodávka, rekonstrukce: -vodárenské sítě -vodovodní přípojky -vystrojení vodojemů -armaturní komory, šachty.

Klempíř, tesař, pokrývač. Provádění klempířských, tesařských a pokrývačských prací.

Úklidové práce: - mytí oken a výloh. Úklid a výškové práce pomocí horolezecké techniky a plošiny.

Stavební firma, stavební činnost. Stavební práce. Demolice. Rekonstrukce, přestavby: - domy.

Lakýrnické a natěračské práce -lakýrník, natěrač Malířské práce Tapetování Zateplování - budovy Sádrokartonářské práce.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Nabízíme povlaky: KOVOVÉ Využívají se materiály na bázi:kobaltu, molybdenu, mědi, železa, speciální materiály jednotlivé typy přídavných materiálů mají široké použití, dle požadavků zákazníka na kvalitu povlaku. Žárový nástřik: plamenem, elektrickým obloukem, plazmou. KOVOKERAMICKÉ Vysokorychlostní stříkání plamenem. KERAMICKÉ Metody ...

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Dokončovací stavební práce. Rekonstrukce.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Řemesla voda, plyn, topení: - plynař, plynoinstalační práce vč. revize, servis plynový sporák MORA, průtokový ohřívač MORA - topenář, topenářské práce, topení etážové, ústřední, podlahové (materiál plast, PPR, měď) - vodoinstalatér, vodoinstalatérské práce, instalace zřizovacích předmětů ZTI, sanita, vana, záchodová mísa, připojení pračka, ...

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Truhlářství, truhlář- výroba atypického nábytku z dýhy, masivu, lamina i MDF do bytových i komerčních interiérů. Vestavěné skříně.

Stolařství, stolařské práce, truhlář. Výroba: -nábytek -sklápěcí postele -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -dětské, studentské pokoje -kancelářský nábytek -dětské postýlky -kolíbky -věšákové stěny -toaletní stolky -poličky.

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -ústřední topení -potubí měď, plast, ocel -podlahové vytápění Gabotherm, Universa, Rehau. Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské. Zdravotechnické instalace: -zařizovací předměty (ZTI, saniter) -vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -tepelné izolace potrubí a armatur. Kotelny: -VS ...