Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Obráběčství, práci na CNC strojích.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče -ohřívače vody. Oprava, údržba, montáž, revize: -elektrické instalace. Autorizovaný servis značek: -ARISTON, ARIETE, BRAVO, DeLONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Projekce energetického zařízení, rozvody VN, VO a distribučních trafostanic.

Svařování oceli, ohýbání a vrtání plechů.

Dodávky na klíč Kompletní plánovaní a realizace elektroinstalací. Prodej multimediálních linuxových satelitních receiverů Dreambox. Montáž Instalace satelitní techniky Servis- programování linuxových receiverů

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Izolatérství. Ochranné nátěry střech panelových a bytových domů, teras i garáží. Odborné poradenství v oblasti izolace staveb.

Podlahy na klíč. Podlahářské (kladečské) práce: -příprava podkladu -pokládání koberců -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená dřevěná podlaha. Dokončovací práce: -sponkování -montáž přechodových a osvětlovacích lišt -soklování schodů -pastování PVC a marmolea.

Restaurování historického nábytku i výrobků ze dřeva. Nabízíme renovaci a obnovu různých povrchových úprav.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Návrhy a realizace telekomunikačních i datových sítí a slaboproudých rozvodů.

Elektroservis bytové a průmyslové elektroinstalace, revize, hostinská činnost, správa nemovitostí - vyklízecí práce, sekání trávy

Nabídka výškových prací a mytí prosklených ploch.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Dodávka AL a PVC oken, stínicí techniky na všechny druhy oken. Malířství, natěračství.

Nabízíme revize, montáže a opravy elektrických zařízení.

Stavební a zednické práce, zateplování fasád, montáže obkladů a sádrokartonů.

Naše společnost provádí na zakázku veškeré teracářské práce od technologie litého teraca u zákazníka, až po výrobu teracových prvků v naší dílně. Zajišťujeme také v současnosti velmi žádané opravy a renovace veškerých teracových ploch - dotmelení prasklin a výtluků, přebroušení poškozených nebo opotřebovaných povrchů a jejich následnou povrchovou ...

Sklenářství: -zrcadla, zrcadlové stěny -nábytková skla, police, vitríny -zasklívání výloh, oken, dveří -veškeré slenářské práce -montáž u zákazníka -izolační dvojskla DITERM. Sériová, zakázková výroba, atypy: -akvária i velkoobjemová -terária.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Inženýrská činností v investiční výstavbě. Stavím kanalizace, plynovody a vodovody. Provádíme zemní práce.