Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby v oboru stavební činnosti: -realizace, rekonstrukce a revitalizace bytových, průmyslových a hospodářských staveb -sanace betonu a práce ve výškách a nad volnou hloubkou -zajistíme projekt a stavební povolení na klíč.

Úprava, zpracování: -sanace ekologických zátěží zemin -úprava a čištění vzduchu kontaminovaného různým typem znečištění -přípravky pro úpravu taveniny neželezných kovů -tlakové licí stroje a příslušenství automatizace -stříkací pistole a trysky, postřikové hlavy -abraziva -tryskací drť, tryskací broky -filtry na čištění vzduchu a plynů ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sádrokartony a minerální podhledy -pokládka podlah -nábytek -kuchyňské linky -žaluzie -plastová okna a dveře(profilový systém GEALAN) -malování.

Elektroinstalační práce -bytová a domovní elektroinstalace -přípojky elektrozařízení. Revize: -hromosvody -ruční elektrické nářadí.

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generální dodavatel staveb. Projekce, inženýrská činnost: -architektonické návrhy -projekty pro stavební povolení -realizační dokumentace stavby -odborné posudky -rozpočty -vyřízení stavebního povolení (vyjadřovačky) -autorský a technický ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, lité. Výroba: -nátěrové hmoty, barvy pro průmyslové podlahy. Sídlo dle OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Konstrukce, výroba: -vstřikovací formy (forem) pro plasty, Zn slitiny, hliník -formy (forma) pro tlakové lití -postupové a střižné nástroje (střižných nástrojů) -prototypy a modely (prototypů a modelů). Poradenství při vývoji a zavádění nových výrobků do výroby. Konstrukce v CAD systém SolidWorks. Konstrukce a modelování 3D. Tvorba ...

Opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů půdní vestavby a nádstavby údržba bytových a nebytových domů rekonstrukce bytových jader a koupelen zateplování fasád výměna plastových a euro oken střechy – tesařství, klempířství, pokrývačství zednické práce - obklady, dlažby sádrokartonové konstrukce ZTI - vodoinstalační a topenářské ...

Služby: -čalounictví. Řemeslo: -čalouník.

Kompletní projekty, dodávky na klíč, montáže, zkoušky a revize elektrických zařízení bez omezení napětí, konzultace, poradenství, export: -investiční celky elektro silnoproud, slaboproud, MaR*, telekomunikace, hromosvody: -v objektech třídy B s nebezpečím výbuchu (včetně důlních činností) -v objektech třídy C, tj. v prostorácha objektech ...

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Oprava, servis: -hliníkové disky. Práce: -pískování povrchů -lakování disků.

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!

Šití, výroba, prodej: -reklamní a zahradní slunečníky -stínící střechy -plachty proti dešti -pracovní oděvy -kempingová výbava -stanové přístřešky, stany.

Hydrogeologie, ekologie, sanace. Práce, služby, průzkum, projekce -související s ochranou podzemních vod a horninového prostředí -řešení sanace znečištění. Komplexní služby v oboru: -hydrogeologie -hydrochemie. Vyjádření k odběrům a vypouštění vod. Kontrola nepropustnosti jímek a nádrží.

Nátěrové hmoty Zateplovací systémy Omítkové materiály Tónování produktů Snímání odstínů

Rodinné malířství, natěračství: -malířské, natěračské a tapetářské práce -stříkané tapety.

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Provádíme elektromontáže rodinných a bytových domů včetně rekonstrukcí. Dále provádíme zabezpečovací a kamerové systémy.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku včetně dopravy, montáže z materiálu dřevotříska lamino (dřevěný i pastelový dekor), hlavní výrobci Kronospan, Egger: -kuchyňské linky -široký výběr kování, závěsy (panty), vestavěné spotřebiče všech značek (Miele....) -dětský nábytek -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -postele ...