Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Opravy, prodej: -kožená galanterie -výrobky z kůže, koženky a textilií -brašny, tašky, kabelky, peněženky, oblečení -výměna zámků a dírkování.

Koupelnové studio. Práce, rekonstrukce, renovace: -koupelna -zednické práce -stavby na klíč -sádrokartonářské práce -vodo-instalatérské -topení-plyn, včetně revize -obkladačské práce -malířské, natěračské práce -zemní práce-mechanizace -tesařské a pokrývačské -elektro-včetně revize -dodání a montáže oken, plast dřevo ...

Služby: - hydrogeologický průzkum prostých a minerálních vod včetně její ochrany - poradenství v oboru balených vod.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Klempířské a pokrývačské práce.

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Inženýrská činnost. Elektromontáže.

Městský mobiliář Samonosné brány Obložení interiéru i exteriéru z mat. Corten Zábradlí NEREZ Odvodnění mostů Pracovní stoly Klempířské výrobky Jeřábové příslušenství Výroba NEREZ Obrábění kovů Drobná kovovýroba

Stavebnictví, truhlářství.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

-Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost

Měření spaliny, revize vložkování komínů, čištění a opravy komínů, kolaudace komínů.

Kompletní instalatérské práce. Spravíme Vám vše, co se týká vody, topení, plynu. Nabízíme Vám potřebné služby pro Váš dům - elektrikářské, zednické, sádrokartonářské, obkladačské, malířské i úklidové práce. Používáme kvalitní výrobky od renomovaných značek.

Lisování plastů Zámečnictví, nástrojářství.

Geometrické plány - vytyčování, geodetické práce.

Výroba, rekonstrukce, repase: -ocelové konstrukce, OK (svařování MIG, MAG, TIG, CO2) -OK stavebních částí budov -OK architektonicky náročných celků -speciální nerezové díly -slunolamy -točitá schodiště a zábradlí -velkoprofilové konstrukce -požární žebříky, protipožární okna, dveře -odlévané dílce z mosazi, oceli, uměleckého ...

Povrchová úprava a lakování plastů (plastových oken, dveří, okeních profilů, průmyslových součástí atd.), dřevěných materiálů (dřevěných stolků, nábytku, mdf desek na kuchyňské linky atd), součástí z barevných kovů atd.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba ocelových konstrukcí, součástí kotlů, potrubních mostů a potrubí, kontejnerů a násypek, nejrůznějších svařenců, obslužných plošin, schodišť apod.

Realizace -průmyslové, drátkobetonové podlahy. Exteriérové, venkovní plochy. Anhydritové potěry. Pokládka HDPE folie.