Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáž - kotelny. Plynoinstalační práce - rozvody domovního plynovodu. Solární systémy Topenářské práce - podlahové vytápění, rozvody potrubí. Montáž - kotle. Rozvody - kanalizace Vodoinstalační práce - rozvody vody a kanalizace.

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Dodávka - plovoucí podlahy Montáž a dodávka - okna VELUX - sádrokartony - obložkové zárubně - plovoucí podlahy.

Podlahářské, kladečské práce, pokládka: -dřevěné podlahy z masivu, různé dřeviny (dub, buk, jasan...) -plovoucí podlaha -parkety, mozaiky -venkovní dřevěné rošty a terasy -repase, renovace, broušení, lakování, napouštění olejem parket a podlah -palubky - podlahy z desek -PANDOMO- kreativní cementové stěrky -nivelační, vinylové ...

Zednické práce Vodoinstalační práce.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce.

Elektroinstalace - elektromontážezprostředkování - revize Sádrokartonářské práce - obklady - dlažby - zednické práce Zajištění - vodoinstalační práce.

Stavební firma: - občanské, obchodní, průmyslové stavby a jejich rekonstrukce - výstavba komunikací, zpevněných ploch - inženýrské sítě Speciální stavební práce: - sanace betonových a železobetonových konstrukcí, vlhkého zdiva - oprava mostních objektů včetně izolací - speciální izolace Výstavba opěrných, zárubních a protihlukových ...

Stavební firma: - vyřídíme vše od stavebního povolení až po kolaudaci - rodinné domy na klíč - fasády a zateplení objektů - střechy a půdní vestavby

Stavební práce: - obklady, dlažby, omítky, zdění - izolace, stropní podhledy, SDK -sádrokartony - opravy střech, krovy - fasády - malířské práce - pokládky podlah - instalo, kompletní rozvody instalo-topení-voda - dřevostavby - bourací a zemní práce - betonáže, bednění - kompletní rekonstrukce bytů, domů, panelových koupelen - odvoz ...

Voda, plyn, topení. Vodoinstalace. Rozvody plynu. Topení ústřední, etážová. Vodař, plynař, topenář. Instalace potrubních vedení, systémů a zařízení. Vodoinstalatérství: - vodoinstalace - výměna umyvadel, vodovodních baterií, van - domovní rozvody z kovu, mědi, plastu - výměna dřezů, sprchových kotů, WC - výměna ohřívačů ...

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Dodávká, montáž, záruční, pozáruční servis včetně návazných profesí: -vzduchotechnika pro nejrůznější objekty: - administrativní a provozní budovy - podniky - nemocnice - školy a školní jídelny - letiště - prodejny potravin - bytové jednotky.

Vodoinstalační, topenářské práce a revize kotlů.

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

Krejčovství. Zhotovování svatebních šatů.

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce.

Plynoinstalační, topenářské, stavební práce.