Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba - pergoly - altány - přístřešky - kotce Zakázkové truhlářstvívýroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně Výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek Pokládka - podlahy.

Zateplení-rodinné domy. Zednické práce, rekonstrukce, bytová jádra.

Průmyslové sklenářství - sklenářské práce - zasklívání jeřábových kabin.

Sklenářství: -sklenářské práce. Výroba, prodej: -izolační dvojskla (sklo) -sklo (kalené, ohýbané) -skleněný nábytek -zrcadla (vč.faset-fasety) -pochůzné sklo, bezpečnostní sklo -neprůstřelná skla -dveře skleněné (kalené sklo) skleněné vitríny, stolky -schodiště ze skla -skleněné schodnice (skleněné nášlapy, zábradlí ...

Projekce, stavební činnost, komplexní práce, stavby na klíč, bytové, pozemní, inženýrské: -vrtné práce: -odvodňovací vrty, indikační vrty skládek TKO -speciální zakládání staveb -průzkum hydrogeologický, ložiskový, geologický -průzkumné vrty -pilotové základy vrtané -mikropiloty -stavba, čištění, rekonstrukce studní -sanace sesuvů svahů, ...

Topenářské práce. Instalatérské práce.

Výstavba, montáž, servis, údržba a opravy: - světelná signalizační zařízení (semafory) (SSZ) - realizace Dětských dopravních hřišť (DDH) - vjezdové a parkovací systémy. Elektroinstalační práce, elektroinstalace.

Pokrývačské, tesařské práce. Podlahářské práce.

Dodávky na klíč ve stavebnictví. Pozemní a inženýrské stavitelství: -bytová a občanská výstavba -haly, výrobní a skladové prostory -rodinné domky -nadstavby, přestavby, půdní vestavby -sádrokartony -zateplení objektů a fasád (polystyren, minerální vata) -rekonstrukce a změny bytových jader. Řemeslné práce: -obkladač, dlaždič, ...

Tesařské práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce.

Kartografické práce - historické mapy Laminace - historické mapy.

Trhací práce Prodej - čerpadla - vodárny Studny - hloubění - čištění.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Montáž - kamerové systémy Elektroinstalační prácemontáž - elektroinstalace silnoproudé a slabouprodé Montáž - hromosvody Rekonstrukce - domy - byty.

Projekční kancelář: - zpracování projektové dokumentace staveb (projekty) - realizace staveb (odborné vedení staveb) - sanace staveb (opravy a rekonstrukce staveb).

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody Měření a regulace - průmylsová automatizace zpracování SW.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Provádí včetně úklidu a konzultace - natěračské práce - fládrování Malířské práce včetně úklidu a konzultace Provádí (včetně úklidu a konzultace) - tapetování Úklidová službaúklidové práce.

Kompletní dodávka, zajištění projekce, výroby, montáž servis, opravy, rekonstrukce, revize, poradenská činnost: -zdvihací zařízení -jeřáby: -mostové, sloupové, portálové -jeřábové dráhy: -železné a betonové (možnost pružného uložení kolejnic) -podvěsné drážky s kladkostrojem -revizní obslužné plošiny ...

Komplexní servis pro stavební podnikatele. Montáž, oprava, servis: -volba vhodného typu zdvihacích zařízení v návaznosti na stavební konstrukci objektu -pronájem stavebních jeřábů a výtahů (jeřáby-výtahy) -zajištění dodávky zdvihacích prostředků na stavbu -montáž zdvihacího prostředku a jeho uvedení do provozu -provedení revizní zprávy ...

Výroba z betonu: - kuchyňské linky - pultové desky - stoly - zahradní nábytek - koupelny. Renovace - podlahy (průmyslové, ...)