Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Návrhy a realizace: - vitráže. Restaurování památek.

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Čalounictví. Výroba, oprava, prodej: -čalouněný nábytek.

Izolační práce střechy, terasy, bazény, skládky. Izolace střech, teras, bazénů, spodních staveb, izolace skládek, proti radonu, proti stékající vodě, proti zemní vlhkosti, Izolace proti chemikáliím, izolace proti ropným prod., tepelné izolace.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Truhlářské práce Montáž a renovace - kuchyně. Prodej - plovoucí podlahy (lamino, masiv, korek).

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Kompletní dodávka podlahových krytin. Od úpravy stávajícího povrchu až po konečnou montáž pokládáme: -klasické parkety, palubové podlahy patří mezi nejžádanější produkty -laminátové plovoucí podlahy-v sobě spojují cenovou dostupnost, jednodušší a levnější montáž, snadnou údržbu a odolnost proti otěru -dřevěné plovoucí podlahy-hotové dílce ...

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

Montáž: - podlahové vytápění - ústřední vytápění Rekonstrukce - bytová jádra Instalace: - rozvody vody.

Opravy, rekonstrukce památek historických budov, kostelů, reprezentačních objektů v úrovni národní, kulturní památka, umělecká řemesla ap. Práce prováděné vlastními pracovníky: -štukatérské - umělé mramory -umělecko malířské -pozlacovačské -kovářské -kamenosochařské.

Povrchová úprava kovových a nekovových součástí: -tryskání (pískování) výrobků, svařenců, součástí pro následnou finalizaci povrchů -přesnost dodržování hrubosti povrchů -kapacita tryskárny: 160m2 / den. Rozměry otryskaných ocelí (Fe) a hliníků (AL): -3500 x 3500, délka nerozhoduje -1ks do 5t max. -přístupnost do tryskárny je až ...

Prodej, montáž, servis, oprava: -garážová vrata (sekční, rolovací, výklopná), dvoukřídlá -průmyslová vrata (sekční, rolovací) -vjezdové brány (otočné, posuvné) -automatické pohony garážových a průmyslových vrat a vjezdových bran -ploty a plotové pole -plastová okna.

Malířské a a natěračské práce. Zateplování budov, fasády, zednické práce.

Stavební firma: - rodinné domy - rekonstrukce nájemních bytových domů, bytových jader - opravy kanalizací vnitřních a venkovních s prohlídkou TV kamerou - sádrokartonářské práce - bourací práce - vyklizení objektů - opravy komínů apod. Zajišťujeme: - natěračské práce - malířské práce - tesařské práce - elektroinstalační práce ...

RISTOL-Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku, nábytek dle požadavků a přání zákazníka. -výroba nábytku dle vašeho vkusu a přání -vyrábíme ze všech dostupných umělých a přírodních materiálů v reálných tvarech a odstínech s kombinací různých doplňků -postele z masivu -robustní masivní nábytek -kuchyňské linky, kuchyně.

Výroba a montáž: -zámečnická výroba se zaměřením na výrobu montáž a opravu kovových součástí-zábradlí, oplocení, branky, brány. Drobné zámečnické práce pro Brno a okolí. Domácí práce a opravy všeho druhu. -poradíme nebo opravíme cokoliv a kdekoliv -služby v oblasti otevírání bytů především pro město Brno a blízké okolí, a to nonstop ...

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Obkladačské práce. Rekonstrukce v rámci Brna: - bytová jádra, sádrokarton, silikát, pórobeton, zdivo - byty a domy rekonstrukce, zdravotně technické instalace (ZTI). Řemesla: - vodař, elektrikář, sádrokartonář, obkladač, zedník.