VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod

Práce: - elektroinstalatérské - silnoproudé, slaboproudé rozvody - montáž hromosvodů.

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Činnost: - akustika - stavební fyzika - geodetické práce - návrhy zahrad.

Služby: - genealogické služby - sestavení rodokmenu - numerologie

Stavební činnost: - inženýrské sítě - komunikace - vodohospodářské stavby - zemní práce - demolice Pronájem: - stavební stroje, mechanizace

Stavební firma - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - zednické práce - rekonstrukce.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - elektromontáže. Provozovna Turgeněvova 1139/18, 618 00 Brno - Černovice

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

Truhlářství. Výroba, prodej, poradenství, montáž: -eurookna, dveře, interiéry, zakázkový nábytek: -dřevěná eurookna na zakázku (všechny tvary a velikosti včetně oblouku a kulatých oken) -historická okna a dveře dub, modřín, smrk -parapety, žaluzie, rolety, protihmyzové sítě -dveře vchodové, balkónové dub, smrk, borovice, ...

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Facility management - vzdělávací činnost. Dokončovací stavební práce. Dodávka dřevěných konstrukcí - ploty - pergoly - zahradní domky.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Práce: - tesařské - pokrývačské