VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: - transformační obrazy malované intuitivní kresbou.

Malířství. Malířské a natěračské práce: - novostavby - průmyslové objekty - nátěry střech - nátěry fasád - tapetování. Městečko 661 Ždánice 696 32

Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Tesařství. Tesařské práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - zahradní chatky.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Měření radonu. Stanovení radonového indexu pozemku. Inženýrskogeologický průzkum. Hydrogeologický průzkum.

Geodetické práce - geometrické plány - vytyčení stavebních objektů - zaměření skutečného provedení stavby.

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Zednictví - zednické, zateplovací a obkladačské práce.

Podkovářství - strouhání a podkování kopyt koní - mobilní kovárna.

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Truhlářství, podlahářství

Strojírenská výroba včetně povrchových úprav - CNC obrábění, frézování, soustružení a svařování.

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: -měření a regulace technologických celků -průmyslové a domovní elektroinstalace -montáž a opravy kabelových vedení (NN, VN) -výroba rozvaděčů -výchozí a periodické elektrorevize -vypracování projektové dokumentace.