VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Slaboproudé rozvody: -elektronické, mechanické zabezpečení objektů, požární signalizace, kamerové systémy. Výstavba inženýrských sítí: -metalické telekomunikační sítě -pověření ČTÚ -pokládka trubek pro optické kabely -plynofikace obcí -vodovody a kanalizace -kabelové rozvody a přípojky NN -veřejné osvětlení ...

Výroba: -kovoobrábění -obrábění přesných součástí na CNC obráběcích centrech, soustružení -měření včetně protokolu na 3D měřidle, 3D* měření (prostorové měření) Držitel oprávnění certifikace ISO 9001.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Nákladní autodoprava. Práce autojeřáby 7t a 20t, přeprava sklápěčková, kontejnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-vše vozidla (automobily) TATRA s možností připojení přívěsů. Zemní výkopové práce JCB.

Služby: -vyznačení budovy v katastru nemovitostí -rozdělení pozemku -změna hranice pozemku -vyznačení věcného břemene -vyhotovení ověřených kopií prvopisu geometrických plánů.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Výroba a opravy čalounických výrobků Čalounění starožitného a atypického nábytku, sedacích souprav, židlí.

Činnost: - klempířství - pokrývačství - tesařství - stavby a rekonstrukce sedlových a rovných střech, výměny střešní krytiny

Obkladačské práce. Drobné zednické práce.

Pokrývačství, tesařství.

Pokrývačství, tesařství. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Pokrývačství, tesařství, klempířství.

Zámečnické a kovářské práce. Vyrábíme kovové altány, brány, ploty, mříže a markýzy.

Nabízíme CNC obrábění na frézovacích a soustružnických centrech, elektroerozivní obrábění. Ačkoliv se specializujeme na nerez, jsme schopni obrábět veškeré kovové i neželezné materiály (peek, s-green, silon, teflon, rtalon, polyamid, POM...) a také barevné kovy (měď, bronz, mosaz, dural...) v krátkých dodacích lhůtách. Jsme schopni zajistit i ...