VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Přípravné stavební práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 08.04.2014 do 31.12.2099 Výstavba - krby.

Malířské a natěračské práce.

Truhlářství Veselý Truhlářství zakázková výroba, prodej nábytku a bytových doplňků: -kuchyňská linka, kuchyňské linky -obývací stěny, stěna -ložnice-letiště -dětské pokoje, dětský pokoj -nábytek, stoly, stůl, skříně, skříň -židle, stoly, postele

Rekonstrukce bytů. Zednické práce.

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce.

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce, vekoobchod, maloobchod: - instalatérské, - topenářské, - vodoinstalatérské.

Veškeré podlahářské práce od vyrovnání podlah až po renovaci parket, dodáváme veškeré materiály za přijatelné ceny.

Plynoinstalační práce Montáže solárních systémů Topenářské práce Kompletní realizace koupelen.

Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě.

Malířské a natěračské práce.

Zateplení, fasády. Obkladačské práce Stavební práce - rekonstrukce - rodinné domy na klíč (od základů, po střechu a nastěhování).

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Obrábění. Sériová výroba dílů na soustružnických automatech.

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Zednictví. -obkladačské práce -stavby na klíč -stavební a zednické práce.

Služby: -ostření a renovace veškerých nástrojů -povlakování nástrojů -výroba atypických výstružníků, záhlubníků a stupňovitých vrtáků z rychlořezné oceli HSSE.

Služby: Servis čerpacích stanic: - vizuální kontroly nádrží - těsnostní zkoušky nádrží - ultrazvukové měření stěn nádrží - čištění nádrží od ropných produktů - opravy nádrží a rozvodných potrubí - montáž a servis signalizace proti přeplnění nádrží - kontroly technologických zařízení nádrží a neprůbojných pojistek Servis jímek a ...

Stavební společnost: -stavební práce všeho druhu -zpevněné plochy -komunikace a chodníky -fasádní zateplovací systém BEK -opravy a rekonstrukce objektů -bednění a montáž monolitických stropních konstrukcí - systém PERI -monolitické stropní kontrukce -rodinné, bytové domy -rodinný, bytový dům, RD -půdní vestavby, vestavba ...

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Montážní, stavební, údržbové a úklidové práce na laně na těžce přístupných místech. Rozmanité výškové práce, včetně odborných řemeslných prací.