VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma: -poradenské služby -stavební dozor -projektová činnost -rozpočtování staveb -výstavba, nástavba rodinných domů -pokrývačské a klempířské práce -zámkové dlažby -zateplovací systemy a dekorativní omítky.

Vývoj, konstrukce, výroba, prodej, servis, montáž: -tepelné techniky, tepelná technika -teplovodní kotle-PRIMATIK, kotel -kondenzační kotle-PRIMAKON -středotlaké parní kotle, kotel -horkovodní kotle, kotel -nízkotlaké parní kotle -termoolejové kotle -spalinové výměníky -příslušenství kotlů a kotelen-teplovodní rozdělovače a sběrače, ...

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Prodej, dělení, rovnání: -hutní materiál -ocel -tažená průměr 4-14 mm délka 100-3000 mm -plochá -žebírková. Kovovýroba, zámečnictví: -svařování -lisování -ohýbání. Kovářství. Výrobce teplého distančního profilu Cr PLUS-pro výrobu zdvojených skel (skla, sklo) do oken.

Podlahářství: -lepení podlahovin z PVC* -volné položení bytových koberců -lepení kancelářských a zátěžových koberců -lepení koberců na stěny -vyrovnávání podkladů apod.

Návrh, realizace, montáž: -zakázkové interiéry. -zakázkový interiér dle našich i dodaných návrhů. Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek (nábytku) -kuchyně, obývací a dětské pokoje, jídelní stoly, (stůl, ) ložnice, předsíňové sestavy, ložnice, šatny (šatna), kancelářský nábytek.

Kovoobrábění, soustružení na CNC strojích. Výroba na soustružnických automatech. Specializace na výrobu soustružnické díly v menších, středních či větších sériích. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Truhlářství, restaurování starožitností: -oprava, restaurování starožitností a veškerého starého nábytku -výroba atypických bytových doplňků -návrh, výroba a montáž zahradních staveb, altánků, pergol, plotů a veškerá realizace zahrad -montáž obkladů, podhledů, dřevěných podlah-podlahářství -opravy, nátěry a údržba ...

Výroba nábytku, prodej: -kuchyňské linky ve standardním i nadstandardním provedení včetně dodávky elektrospotřebičů -renovaci kuchyňských linek (výměna pracovních desek, dvířek, dřezů, ...) -nábytek do jídelen (příborníky, stoly, ...) -předsíňové sestavy, vestavné a šatní skříně -obývací stěny, ložnice, dětský nábytek -kancelářský ...

Stavební firma. Rodinné domy: -novostavby -rekonstrukce a opravy -zateplovaní objektů -omítky -sádrokartony -terénní a bourací práce -pokládka zámkové dlažby -elektroinstalace -obklady a dlažby -betonové podlahy a další. Bytová jádra: -zaměření ( zdarma ) -rozpočet ( zdarma ) -vybourání stávajícího jádra a všech rozvodů ...

Poskytování služeb v oblasti inženýrské geodézie. Nabízíme zhotovení geometrických plánů, podkladů pro projekty. Vytyčování hranic včetně poradenství.

Výroba, prodej: -norma EN 131-2 -žebříky -štafle -dřevěné žebříky (dřevěných žebříků) -dřevěné štafle (štaflí) -jednostranné (opěrné) žebříky -štafle - schůdky -PVC patky na žebříky -reklamní předměty -hoblíček, paletka -koza, koza -řezivo -doplňky - panty, prodloužení, PVC patky, kovové nájezdy.

Zámečnictví, nástrojářství.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek -vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice -zimní zahrady -pergoly -bary a světelné rampy -prodejní pulty a regály -dveře vchodové, interiérové a posuvné -vrata i s možností dálkového ovládání -schody -palivové ...

Služby: -malířské práce -zateplování fasády -sádrokartony -oblkadačské -zednické -renovační -další práce.

Střechy a Izolace Ingr. Nabízíme Vám realizaci šikmých a plochých střech, zároveň také izolaci teras, jezírek, bazénů, nádrží a izolaci proti radonu. Montáž střešních oken Velux. Zaměření a následná cenová nabídka zdarma.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Prodej, montáž, poradenství: -moderní zateplení oken a dveří izolačními dvojskly DITHERM, bez bourání a stavebních úprav, -silikonové těsnění, -rychlá návratnost vynaložených nákladů, -snížení tepelných ztrát, -zlepšení zvukové izolace, -odstranění rosení oken.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.