VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Tesařství. Montáž: -střešní příhradové vazníky -klasický krov, krovy, střecha. Návrh, technické řešení konstrukce střechy: -pokrývačské práce -pokládka střešní krytiny, krytina -rodinné domy, celodřevěné konstrukce hal, hala, haly dřevodomy, dřevostavby, zahradní domky a altány. Tesařské práce: -protiprachové stěny, protiprachová ...

Povrchová úprava, barvení kovů práškovými barvami RAL* komaxit - komerční lakovna. Maximální rozměr: -2450m-délka -1300m-výška -750m-šířka.

Výroba a prodej nábytku. Kuchyňský nábytek, stoly, židle.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Práce: -stolařství -truhlářství. Výroba: -nábytek.

Provádíme přípravné a dokončovací stavební práce, práce zednické, malířské, lakýrnické a natěračské.

Dodávky na klíč, instalace, montáž, oprava, servis, revize: -elektrické zařízení a přístroje -elektroinstalace bytové a průmyslové -bytové, průmyslové elektroinstalace -elektrické vytápění, přímotopné, podlahové, akumulační -měření a regulace (MaR) -montáže a údržba hromosvodů -výchozí i pravidelné revize elektro do 1000V ...

Výroba a šití svrchních oděvů na zakázku.

Zateplování fasád Montáž: - sádrokarton - střešní okna. Strukturální omítky.

Projekce a výstavba elektrotechnických zařízení: SILNOPROUD/SLABOPROUD -Montáže, opravy, rekonstrukce elektroinstalací v občanské a průmyslové výstavbě -Inteligentní elektroinstalace KNX/EIB -Elektrické topné systémy -Měření a regulace -Výroba rozvaděčů do 1000V -Osvětlení interiérů/exteriérů, veřejné osvětlení -Hromosvodové ...

Stavební firma: -výstavby rodinných domů -oplocení -chodníky, pojezdové plochy a komunikace -sádrokartonové konstrukce -střešní krytiny i rovné střechy -stavební činnost se zaměřením na výstavby inženýrských sítí a domovních přípojek -zemní práce a úpravy terénů -fasádní a zateplovací systémy -rekonstrukce bytů a bytových jader -izolace.

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Prodej: -obklady, dlažby -obkladačské práce -grafické návrhy koupelen -dveře vnitřní, venkovní včetně montáže zárubní -střešní okna FAKRO včetně montáže -vybavení koupelen -lepidla, spárovací hmoty -dovoz zboží.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - zateplení fasád - terénní úpravy - drobné stavební úpravy - prodej stavebního materiálu - pronájem lešení.

Práce, prodej: -podlahy -podlahářství -renovace podlah.

Stavební práce, stavebnictví: -realizace staveb, rekonstrukce budov -půdní vestavby, zateplování budov -nátěry fasád -obkladačské práce -zámkové dlažby -dekorační omítky -sanační omítky.

Stavební společnost: -rekonstrukce budov, domů -bytových jader -stavby na klíč-včetně projekce -zateplovací fasády -obklady, dlažby -sádrokartony -půdní vestavby apod

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Prodej - textil - textilní galanterie - metrový textil - spodní prádlo - košile, kravaty - ponožky - punčochové zboží - módní doplňky. Zakázkové krejčovství.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Řezání, dělení materiálů: -vodním paprskem, vodní paprsek.

Oprava: -elektromotorů, generátorů a transformátorů. Elektroinstalace.

Pokrývačství, tesařství Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Klempířství a oprava karoserií

Stolařství, truhlářství. Výroba: - stoly - bytový nábytek.