VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Služby v realizaci střech: -klempířské práce -pokryvačské práce -tesařské práce -montáže střešních oken -speciální krytiny -zastřešení novostaveb -rekonstrukce střech -nabídka a cenová kalkulace zdarma.

Práce: -zednictví -zednické -rekonstrukce.

Nabízíme zednické, obkladačské práce, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplování budov a montáže sádrokartonů.

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.

Zednické a sádrokartonářské práce, fasády, obklady.

Kominictví: -vložkování komínů -revize a kolaudace komínů -frézování komínů.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce a zateplování půdních staveb.

Truhlářství, tesařství -truhlářské práce -tesařské práce

Provádíme kompletní rekonstrukci střechy, pokrývačské, tesařské a klempířské práce, včetně nátěrů střešních krytin pro rodinné domy, komerční a památkové stavby.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.