VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů: -pro soukromý i veřejný sektor -provádění obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitní výstavby rodinných domů, -stavby na klíč -rekonstrukce -zateplovací a bourací práce, apod.

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Zateplovací fasádní systémy: -sádrokartony -pokládka plovoucí podlahy -zelená úsporám.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské práce.

Zednictví Klíč. Zednické práce. Stavba RD, rekonstrukce nebo třeba jen omítky, potěry, sádrokartony, zámkovou dlažba, plot .

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Sádrokartony.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Pokládka - PVC - koberce Zateplování - budovy Podlahářství, plovoucí podlahy.

Provádíme: strojní omítky lité podlahy kompletní stavby na klíč rekonstrukce budov zateplení budov sádrokartonářské práce

V oboru pokrývačství působí naše firma již od roku 1995. Stěžejní činnosti jsou pokrývačské, tesařské, klempířské a izolatérské práce. Střechy realizujeme komplexně od poradenství a rozpočtové činnosti zdarma přes dodávky materiálu až po realizaci zakázek. Pokrývačské, klempířské a izolatérské práce: -montáž střešní okna (střešní okno) ...

Plynoinstalční práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Provádíme: -povrchové úpravy materiálu především z kovu a plastů -nátěry ocelových konstrukcí - výrobní haly, mosty, odpadní kontejnery, jezy, benziny, jeřábové dráhy a jiné provozy. Provozovna Strážnice U cihelny 1319 696 62

Servis a revize plynových zařízení.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka a rekonstrukce dřevěných podlah.