VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Malířství, malířské práce, malby interiérů. Natěračství, natěračské práce, nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Truhlářství. Výroba: - zateplené psí boudy - dřevěné voliéry - ptačí klece, klece pro ptactvo - klece pro hlodavce - králíkárny - dvoukotcové, tříkotcové, čtyřkotcové, šestikotcové a vícekotcové.

Čištění, čalounění: - koberce.

Stolař, truhlář. Zakázková výroba kuchyní, nábytku, pokojů, dětských pokojů, vestavěných skříní, TV stěn, stolů a postelí na míru.

Zámečnické práce.

Provádíme malířské a tapetářské práce, dekorativní úpravy stěn, jako jsou benátské štuky, lazury, patiny, strukturální omítky, imitace kamene a kovů, zateplování, povrchové úpravy a nátěry fasád, montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Konstrukce střihů, stupňování do zadaného sortimentu a vytváření polohových plánů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kuchyní, nábytku. Pokládka podlah.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Strojové vyšívání. Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej nábytku a bytových doplňků, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů. Výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků. Nábytek pro zařízení restaurací, venkovního posezení, vinných sklepů, kanceláří, prodejen, ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Pokrývačství, tesařství. Montáž dřevostaveb, krovů a dřevěných konstrukcí.

Klempířské práce, izolační a hydroizolační práce.

Tesařství, tesařské práce, výroba: -dřevovýroba -montáž na zakázku, na míru -zahradní domky, domek -pergoly, altány, různé přístřešky, přístřešek. -dřevěné, hoblované konstukce. Nejedná se o sériovou výrobu.Každá naše konstrukce je naprostý originál.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Realizujeme zateplení střech a fasád. Rekonstrukce a zateplení panelových, rodinných i bytových domů. Stavební práce, stavební firma.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Zednické práce. Malířství, lakýrnictví.

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Fotovoltaické bojlery. Revize plynu.