VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Krejčovství. Šití oděvů na zakázku, šití textilních výrobků.

Provádíme malířské a natěračské práce a ostatní stavební práce, zateplování domů i přestavby bytů.

Izolacemi plochých střech. Zateplení střech. Klempířské práce.

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Demoliční práce Výkopové práce

Tesařské prácevýroba - pergoly - altány.

Malování - lidové ornamenty na stěny v interiéréch i exteriérech.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Natěračské práce Malířské práce Sklenářské práce.

Rodinné domy. Tesařské práce, interiérové exteriérové vybavení staveb.

Zateplování Sádrokartony Obklady koupelen Omítkářské a zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Stavební společnost: -vodohospodářské stavby -meliorační a sanační stavby -stavby pro plnění funkce lesa -gabionové konstrukce, komunikace, zpevnění ploch -kamenické práce -výstavba opěrných zdí, zahradní prvky z kamene -zemní práce -poradenské služby klientům -projekční práce v oboru vodohospodářských staveb a staveb pro plnění ...

Nabídka soustružnických, frézařských a zámečnických prací, výroba kočárových kol.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...

Stolařské a truhlářské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský a interiérový nábytek - schodiště - ložnice - dětské pokoje - obložení zárubní a dveří - interiérový nábytek.

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Výroba, prodej nábytku na zakázku, návrhy na míru a vizualizace 3D, renovace starších kuch.linek, montáže nábytku (Asko, Ikea, apod.), montáže doplňků v domácnostech, montáže kuch.linek a veškerého nábytku také pro truhláře a firmy.

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Truhlářské, tesařské, klempířské práce. Provádíme střechy, pergoly a altány.

Výroba, šití, prodej: -konfekční textil, -pánské košile (také stejnokrojové), -pyžama (pyžamo), -prádlo, -trenýrky.