VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby, práce: -čištění komínů -vložkování komínů -revize komínů

Práce, výroba, prodej: -podlahářství -truhlářství -tesařství -impregnace dřeva -velkoobchod.

Klempířství, pokrývačství. Stavební práce: -kompletní dodávka střechy, -střecha na klíč -tesařské, latování, oprava krovy, krovů -klempířské -pokrývačské.

Práce: -dekorace interiérů, exteriérů -malby -štěrkování -tapetování -konečné úklidové práce.

Služby v oboru elektro: -elektromonážní práce.

Klempířství. Veškeré klempířské práce.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňských linek, kancelářského nábytku a nábytku z laminátových desek na zakázku.

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

TRUHLÁŘSTVÍ Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek, kuchyně -interiér na klíč.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Svářečské, zámečnické práce: -svařování litiny, nerezu... -zámečnictví.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Návrh, výroba, kompletní dodávka, realizace -střešní vazníky technologií MiTek Industries -dřevěné příhradové vazníky, krovy -dřevěné střešní konstrukce -tesařské práce -zpracování návrhu konstrukce střechy a cenové kalkulace zdarma -zajistíme kompletní realizace střechy -doprava, instalace, pokrývačské, klempířské, doplňkové ...

Zemní práce: -pro inženýrské sítě Montáž: -plynovody

Technická zařízení budov, domů, dům: -kompletní dodávky na klíč -projektová dokumentace -technické poradenství v oboru. Montáž tepelných čerpadel a klimatizačních zařízení. Vodo-topo-plyn: -kompletní montáž zařízení -montáž kanalizačních řádů -rozvody -rekonstrukce otopných systémů -montáž podlahového, stěnového topení -plynofikace ...

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Neověřeno. Výklad karet, karty

Práce, služby: -malířské -natěračské -lepení, tapetování lišt, podhledů -úklidové práce -prodej barev, laků -prodej stavebního materiálu -prodej podlahových krytin.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.